OnePlus Nord 3'ün canlı görüntüleri yayınlandı

OnePlus Nord 3'ün canlı görüntüleri yayınlandı

Yayınlanma:
OnePlus Nord 3'ün canlı görüntüleri yayınlandı

Geçtiğimiz ay tanıtılan ve Asya pazarına yönelik bir model olan OnePlus Ace 2V'nin yeniden markalaştırılmış bir versiyonu olan OnePlus Nord 3 ile ilgili söylentiler ve sızan bilgiler son aylarda yoğunlaştı. Cihazla alakalı şimdiye kadarki en önemli bilgi sızıntısı, cihazı çok sayıda ayrıntılı canlı fotoğrafta sergiliyor ve en ilginç teknik özelliklerden bazılarını doğruluyor. Bu sefer sızıntı, satış paketi ve aksesuarları da dahil olmak üzere cihazı ele geçirmeyi başaran bir Twitter kullanıcısından geliyor.

Sızıntının en ilginç yanı şüphesiz sızıntının yayınladığı ve OnePlus Nord 3'e her detayıyla hayran kalmanın mümkün olduğu canlı fotoğraflar ile temsil ediliyor.

https://x.com/realMlgmXyysd/status/1658845061159763973?s=20

Dikkate değer ilk gösterge, estetik seçimleri paylaştığı Oneplus Ace 2V'nin yeniden isimlendirilmiş bir sürümü olduğunun doğrulanması oldu. Ön kameranın yerleştirildiği düz kenarlı ve delikli ekran, cihazın daha yeni modellerinden farklı olan arka kısım gibi unsurlar dikkat topladı. Model numaralarına göre cihaz büyük olasılıkla Avrupa (CPH2493) ve Hindistan'da (CPH2491) pazarlanacak.

Vitamin kod adlı OnePlus Nord 3, MediaTek Dimensity 9000 yonga seti, Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,74 inç OLED ekran ile donatılacak. Pil tarafında ise paket içeriğinden çıkan 80 W hızlı şarj desteği ve şarj aleti ile 5.000 mAh büyüklüğünde bir ünite monte etmesi bekleniyor. Fotoğraf tarafına gelince ise kamera seti üç sensörden oluşacak: 64 Megapiksel ana sensör, 8 MP geniş açılı sensör ve 2 MP makro sensör bulunacak. Ön tarafta ise16 MP sensör yer alacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.