Tensinor G2 Çipli Google Pixel Tablet Tanıtıldı! İşte Tüm Özellikler ve Satış Fiyatı

Tensinor G2 Çipli Google Pixel Tablet Tanıtıldı

Yayınlanma:
Tensinor G2 Çipli Google Pixel Tablet Tanıtıldı! İşte Tüm Özellikler ve Satış Fiyatı

Yeni tasarımı ve üst düzey özellikleri ile Google Pixel Tablet sonunda tanıtıldı. Android işletim sisteminin son geliştirmelerini bünyesine alan ve Google Tensinor G2 çipi ile alışılagelmiş Pixel tasarımı ile geliştirilen tablet artık piyasaya girişini gerçekleştirdi. Nano seramik kaplamalı tasarımının yanında porselen, fındık ve gül renkleri ile duyurulan Pixel tablet, 4 dahili hoparlörle kullanıma sunuldu. 11 inç ekranı ile alışılagelmişin dışında net bir izleme keyfi sunan cihazda Youtube, Spotify, Disney+ başta olmak üzere birçok uygulama Android'in zengin özellikleri ile birlikte geldi.

Google Pixel Tablet Özellikleri

Google Pixel tablet modelinde Pixel telefonlarında yer alan Tensinor G2 işlemci yonga çipi bulunmakta. Bu donanımı sayesinde Asphalt 9 gibi yüksek donanım isteyen oyunlar da kolaylıkla oynanabilir. Google'ın onlarca uygulamasının entegre olarak geldiği cihazda görüşme esnasında 360 derecelik arka planlarla eğlenceli zamanlar geçirilebilir. Yenilenmiş yapay zeka destekli kamera teknoljisi ve Tensinor G2 aracılığıyla görüntüler artık çok daha net ve pürüzsüz. https://www.youtube.com/watch?v=CRRYRhFLrbY Pixel tablet modelinde Magic Eraser ve Photo Unblur gibi uygulamalar sayesinde fotoğraflara da istediğiniz şekli verebilirsiniz.

Bölünmüş ekran özelliği sayesinde de aynı anda ekranda iki uygulamayı birden kullanabileceksiniz. Ayrıca Google Pixel tablette sesle yazı yazmak için yeni bir asistan da sizlere hizmet verecek. Güvenlik açısından da yeni Google Pixel tableti Titan M2 güvenlik çipi sayesinde ekstra güvenlik katmanı sağlayacak. Chromecast yerleşik ilk tablet olduğundan dolayı Hub modunda telefondan tablete video veya müzik gönderip oynatabilirsiniz. Pixel tablet sayesinde eviniz de kontrol edilebilir. Hub modunda video kapı zili yayını görüntüleme, oda sıcaklığını değiştirme ya da ışıkları açıp kapatabilme desteğine de sahip olabilirsiniz. google pixel tablet tanıtıldı

Google Pixel Tablet Satış Fiyatı

Pixel tablet için belirlenen satış fiyatı, şarj hoparlör yuvası ile beraber 499 dolar. ABD ve Avrupa ülkelerinde Gogole Pixel tablet ön siparişle satışa sunuldu. Tam olarak vitrinlere çıkış zamanı ise 20 Haziran olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.