Yeni Samsung Galaxy S23 Serisi yoğun talep görmeye devam ediyor

Samsung, yeni Galaxy S23 Serisi’nin satışlarının Galaxy S22 Serisi’ne göre MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) bölgesinde 1,5 kat artış gösterdiğini açıkladı.

Yayınlanma:
Yeni Samsung Galaxy S23 Serisi yoğun talep görmeye devam ediyor

Samsung, 17 Şubat’ta dünya lansmanı yapılan yeni Galaxy S23 Serisi’nin, Galaxy S22 Serisi’ne göre aynı süre zarfında dünya çapındaki satışlarının daha yüksek gerçekleştiğini duyurdu. Türkiye’nin de dahil olduğu MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) Bölgesi, premium akıllı telefon satışlarında büyük pay elde ederek, Galaxy S22 serisinin yakaladığı satış grafiğinin 1,5 katına ulaştı. Bu başarıda yeni Galaxy S23 Serisi’nin güçlü performansı, benzersiz kamera özellikleri ve üst düzey mobil iletişim deneyimi sunan inovasyonları etkili oldu.

Yeni Galaxy S23 Serisi, dünyanın en fazla nüfus yoğunluğuna sahip ülkelerinden Hindistan yerel pazarında son derece popüler olurken, Hindistan’da Galaxy S22 Serisi’nin aynı süre zarfında yakaladığı satış rakamının 1,4 katına ulaşıldı. Galaxy S23 Serisi’nin Latin Amerika’nın önemli pazarları Brezilya ve Meksika’daki satış grafiği de Galaxy S22’nin 1,7 katına ulaştı. Kore’deyse yakın zamanda 1 milyon adetlik satış rakamının üzerine çıkıldı. Dünya genelinde satılan her 10 Galaxy S23 Serisi akıllı telefondan 6’sı Galaxy S23 Ultra olurken, 2’si Galaxy S23+, kalan 2’si de Galaxy S23 oldu. MENA Bölgesinde de Galaxy S23 Ultra yoğun ilgi görürken, Galaxy S23 Serisi satışlarının yüzde 70’ini Galaxy S23 Ultra satışları oluşturuyor.

Türkiye, Galaxy S23 Serisi ön sipariş döneminde geçen yıla göre satışını ikiye katladı Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir, yeni Galaxy 23 Serisi ile ilgili şunları söyledi: “Samsung olarak, bu yılki yeni Galaxy S Serisi’nde de inovasyon mirasımızı daha da ileri taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1 Şubat tarihinde tüm Dünya ve Türkiye ile aynı anda premium akıllı telefon deneyiminde yeni bir dönemi başlatan ve bugüne kadar geliştirilmiş en güçlü Galaxy S Serisi’ni kullanıcılarımıza tanıttık.

Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 cihazlarının yer aldığı seri, üst düzey kamerası, şık ve etkileyici tasarımının yanı sıra ileri teknolojik özellikleriyle standartları yeniden belirliyor. Yeni Galaxy S23 Serisi için geliştirilen ‘Galaxy için Snapdragon® 8 Gen 2 Mobil Platformu’, yüzde 20 daha uzun ömürlü ve 5000mAh güce sahip piliyle görülmemiş bir performans sunuyor. Profesyonel düzeydeki kamera sisteminin daha akıllı hale geldiği, bugüne kadarki en güçlü Galaxy S Serisi olan Galaxy S23 Serisi, Nigthography özelliği ile Galaxy akıllı telefonların sunduğu en iyi fotoğraf ve video performansını vadediyor.

Galaxy S23 Serisi’nin ön satış döneminde Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde geçen yıla göre satışını ikiye katlayarak, en çok artıran ülke olmasını sağladı. Lansman sürecinin ardından kullanıcılardan yoğun ilgi gören premium akıllı cihazlar, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki diğer ülkelere kıyasla Türkiye’de satış oranını daha fazla artırdı.” Samsung, yeni Galaxy S23 Serisi’ni 130 ülkede satışa sunarken, serinin satışa sunulduğu ülke ve bölgeler arasında Türkiye, Kore, ABD, Avrupa, Asya, Latin Amerika ve Hindistan da yer alıyor. Galaxy S23 Serisi’nin dünya genelindeki lansmanı, 20 Nisan’da Japonya’nın yanı sıra Ortadoğu ve Afrika’nın kalan bölgeleriyle birlikte tamamlanmış olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.