En İyi Oyuncu Kulaklıkları

2022 yılının en iyi oyuncu kulaklıkları hangileri? Oyunlarda heyecan katsayısını en üst noktaya taşıyan uygun fiyatlı oyun kulaklıkları, en iyi oyun kulaklıkları ve daha fazlası.

Yayınlanma:
En İyi Oyuncu Kulaklıkları

Oyun sektörü 2000’li yılların başından itibaren hızla gelişmeye başladı. Yeni teknolojilerin hayatımıza girmesiyle birlikte ekipman ihtiyacı da bir hayli arttı. Oyun konforunu etkileyen en önemli ekipmanlardan biri de şüphesiz kulaklıklardır. Ancak oyun tutkunları için 2022 yılında satın alınabilecek çok fazla kulaklık seçeneği mevcut. Örnek verecek olursak, Xbox için yapılan kablosuz kulaklıklar, Microsoft'un tescilli kablosuz protokolü ile çalışır.

Bunlar yalnızca Xbox konsollarında ya da Microsoft'un Xbox Kablosuz Adaptörlerinden birinin takılı olduğu bir bilgisayarda çalışmaktadır. Bunun tam aksine, 2,4 GHz kablosuz USB dongle içeren çok platformlu bir kablosuz kulaklık satın alırsanız, büyük ihtimalle PS4, PS5, Nintendo Switch ve PC gibi cihazlarda çalışacaktır, fakat Xbox'ta çalışmaz. Özetle, tercih ettiğiniz platformlar için destek veren kulaklığı satın almak en iyisidir. Sizler için 2022 yılının en iyi oyun kulaklıklarını sıraladık. En iyi oyuncu kulaklıkları hangileri? Heyecan katsayısını en üst noktaya taşıyan uygun fiyatlı oyun kulaklıkları, en iyi oyun kulaklıklarına yakından bakıyoruz. Şimdi listemize yakından bir göz atalım.

Epos H3Pro Hybrid

Epos H3Pro Hybrid, ideal bir oyun kulaklığından beklenen tüm özelliklere sahip. Ürünün fiyatı da bu doğrultuda belirlenmiş. Oyun tutkunlarının favorisi olan Epos H3Pro, kablosuz kulaklık modellerden biridir. Tıpkı G435 Lightspeed gibi aynı anda 2,4 GHz kablosuz ve Bluetooth'u destekler. Bunun yanında model, birkaç yönden konfor, genel yapı, modern tasarım ve ses kalitesi açısından büyük bir avantaja sahip. Bunların tümü, yaklaşık 311 gramda nispeten hafif kalıyor. Ürün, görünüş ve konfor açısından firmanın kablolu bağlantısına ek olarak Bluetooth desteği de bulunan bütçe dostu H3 Hybrid kablolu kulaklığına benziyor.

Microsoft Xbox Kablosuz Kulaklık

Microsoft'un Xbox Kablosuz kulaklığı 100 dolarlık fiyat etiketine göre şaşırtıcı derece iyi performansa sahip. Ürünün Razer's Kaira Pro ile aynı özellikleri bulunuyor, ancak çok daha iyi bir tasarımı var. Surface Headphones gibi, bu modelin de kulaklıklarının dışında döndürülebilir kadranları mevcut. Aynı zamanda sağ taraftaki sesi açmak veya sol taraftaki oyun/sohbet ses karışımını ayarlamak gibi önemli işlevleri var. Bu kulaklık, Xbox Kablosuz protokolüyle çalışır. Eşleştirme düğmesine bastıktan sonra modern bir Xbox konsoluna zahmetsizce bağlanabilir. Ek olarak eşzamanlı Bluetooth bağlantısını da destekler. Bu sayede akıllı telefonunuz ve konsolunuzla aynı anda eşleştirme yapabilirsiniz.

Victrix Gambit

PDP Gaming'in sahibi olduğu Victrix markası, küresel çapta yüz binlerce oyun meraklısının favorisi haline geldi. Şirket, e-spor alanındaki profesyoneller ve oyuncu olmak isteyen bireyler için çevre birimlerini uygun hale getirmeye odaklanıyor. Gambit, pek çok insanın hoşuna gidecek harika bir kablosuz kulaklık yaptı. 129,99 dolarlık bu cihaz, Xbox konsol ailesi ve PC'lerle uyumludur. Xbox versiyonunda bulunandan farklı bir dongle ile çalışır. Farklı bir yonga setine sahip Xbox sürümünde de test edilmiştir. Ürünle birlikte verilen USB ses vericisine bağlıyken göz dolduruyor.

Logitech G435 Lightspeed

Logitech, uzun zamandır oyun tutkunları için yüksek performansa sahip kulaklıklar üretiyor. Şirket, sonunda 79 dolarlık bütçe dostu bir ekipmanı piyasaya sürdü. Bu kulaklık, bir bom mikrofonu olmaması ve minimum gürültü yalıtımı ile çoğu oyun tutkununu tatmin edemese de hafif ve rahat bir kullanım zevki sunuyor. G435 modeli, bir USB-A ses vericisi ile birlikte gelir. Bunun yanında PC'ler, PlayStation konsolları ve Nintendo Switch'in yuvası dahil olmak üzere bu bağlantı noktasına sahip çoğu platformla uyumlu bir şekilde çalışır. Fakat Xbox ile uyumlu değildir. Ek olarak, Oculus Quest 2, MacBook Pro ve diğer cihazlara takmak için bir USB-A- USB-C adaptörü aracılığı ile kullanılabildiğini belirtmek isteriz.

SteelSeries Arctis 7P Plus

Oyuncu ekipmanları denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri şüphesiz SteelSeries oluyor. Şirketin Arctis 7P Plus modeli, diğer ürünlere göre biraz daha pahalı olmasına rağmen, PlayStation oyuncuları için en iyi seçenek olan Sony'nin kendi Pulse 3D kulaklığını adeta tahttan indirdi. Arctis 7P Plus, bağlantı ve konfor açısından şirketin en eksiksiz kulaklıklarından biri olarak nitelendiriliyor. Önceki sürüm konforu zaten artırmıştı, ancak bu yıl daha fazla pil ömrü, bir oyun ve sesli sohbet kadranı ve USB-C şarjı eklendi. Ayrıca SteelSeries, pil ömrünü 24 saatten 30 saate çıkardı. Oyun tutkunları için satın alınabilecek çok fazla kulaklık seçeneği mevcut… Devam ediyoruz...

Sony Pulse 3D

Sony Pulse 3D'nin en önemli özelliği, PS5'in Tempest ses motorundan 3D ses sunabilmesidir. Aslına bakacak olursak Sony, çoğu kulaklığın 3D efektini bastırabileceğini ifade ediyor. Bu kulaklık gerçekten bunu ispatlamak için yapıldı. 3D ses desteği oyundan oyuna değişir, ancak PS5'in Demon's Souls oyunu bunun için harika bir vitrin olarak karşımıza çıktı. Oyun içerisinde, kılıçların çarpışmasından çıkan tiz seslerden, düşük frekanslı sesleri dışarı çıkaran göz korkutucu ateş püskürten ejderhalara kadar her şeyin sesi yüksek kalitede karşımıza çıkıyor. Sony, bu ayırt edici özelliği ile kısa süre içerisinde büyük bir ilgi toplamayı başardı.

Bose QC 35 II Oyun Kulaklığı

Bose QC 35 II, bir Xbox Series S veya Nintendo Switch'ten daha pahalıya mal olmasına rağmen oyun meraklılarına harika bir konfor sağlıyor. QC 35 II, bluetooth ve kablolu 3,5 mm bağlantı ile hareket halindeyken kullanılabiliyor. Ayrıca gürültü önleyici bir ses kartıyla birlikte geliyor. Listemizde, gürültü engelleme özelliği olan ve Google Asistan gibi sesli asistanları destekleyen tek ürün Bose denebilir. Ek olarak ürün, bu listedeki en rahat ve hafif seçenekler arasında yer alıyor. QC 35 II, kulaklarınızı sıkıştırmaz veya sertçe baskı uygulamaz. QC 35 II, kullanımı kolay bir mikrofon eki ile hafif ve rahat bir seçenek sunar.

Razer BlackShark V2

Oyun ekipmanları alanında dev şirketlerden biri olan Razer'ın güncellenmiş BlackShark kulaklığı, satın alabileceğiniz kablolu bir kulaklık için ideal tercihlerden biri olacaktır. Ürün, 100 dolarlık mütevazi fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ayrıca Razer'ın 200 dolarlık kablosuz V2 Pro modelinin genel özelliklere sahiptir. Ürün, pelüş kafa bandı ve çok fazla baskı yapmayan kulak kapakları ile büyük rahatlık sağlamaktadır. Kulaklık, 3,5 mm uçlarının takıldığı bir USB ses kartı içerir. Bununla, biraz daha iyi ses kalitesi elde edebiliyorsunuz.

Ek olarak bu ses kartını kullanmak, Razer'ın Synapse 3 yazılımında THX uzamsal sesini kullanmanıza olanak tanır; İlgi alanınız ne olursa olsun, kulaklığın 3,5 mm ucunu Nintendo Switch'e bağlayabilirsiniz. Dikkat! Xbox için yapılan kablosuz kulaklıklar, Microsoft'un tescilli kablosuz protokolü ile çalışır. Bunlar yalnızca Xbox konsollarında ya da Microsoft'un Xbox Kablosuz Adaptörlerinden birinin takılı olduğu bir bilgisayarda çalışmaktadır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.