Heyecanla Beklediğimiz PS5 Oyunları

Yayınlanma:
Heyecanla Beklediğimiz PS5 Oyunları
Korku, spor, macera, aksiyon ve daha fazlası… Bilinen serilerin devamı niteliğindeki oyunlardan tutun, yeni ve özgün yapımlara dek geniş bir oyun yelpazesi, Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 için gümbür gümbür geliyor.

Stray

BlueTwelve Studios’un elinden çıkacak olan ilginç PS5 yapımında, robotlarla dolu bir dünyada kedi olarak kendinizi bulacaksınız. Şaka değil. Dünya, tamamen bir kedinin perspektifinde görünecek. Arabaların altından veya tel aralıklardan geçebilen, çatılara çıkabilen, fark edilmeden dolaşabilen bir kedinin yapabildiği pek çok şeyi yapabilirsiniz.

Far Cry 6

Tropik ada ülkesi Yara’da geçecek olan bu oyunda, mevcut diktatörlük rejimine baş kaldıran savaşçı Dani Rojas’ı oynayacaksınız.

God of War 2: Ragnarok

Şu bir gerçek ki History Channel’daki Vikings dizisi, bin yılı aşkın süre öncesinde kuzeyi ürkütücü sahiplerinin yaşamlarını günümüze taşıdı. Devam eden süreçte birçok farklı dizi ve film geldi, oyun denemeleri de oldu ama bu alanda muhteşem bir yapımla henüz tanışmadık. İşte God of War 2: Ragnarok, bu boşluğu dolduracak. Oyunun bu yıl içerisinde PS5’e gelmesi beklenirken, diğer yandan bazı son dedikodulara göre oyunun bu yıl piyasaya sürülmesi neredeyse imkânsız.

Knockout City

Velan Studios tarafından geliştirilip EA tarafından dağıtımı yapılacak olan Knockout City, geleneksel yakantop oyununa dijital bir soluk getirecek gibi görülüyor. https://www.youtube.com/watch?v=DJVyyojmY1E

Final Fantasy 7: Remake Intergrade

Geçen yıl piyasaya sürülen oyun şimdi de PS5 kullanıcılarının beğenisine sunulmaya hazırlanıyor.

Hogwarts Legacy

1800’lü yıllara; Hogwarts Cadılık ve büyücülük Okulu’na tekrar hoş geldiniz. Hogwarts Legacy, sizi Harry Potter evreninde maceradan maceraya götürecek bir tür açık dünya RPG oyunu olarak tanımlanıyor.

PES 2022

Konami 2019 sonu itibariyle Pro Evolution Soccer (PES) oyunları için bir marka değişikliğine giderek eFootball’u kullanmaya başladı. Hayranlar da artık “eFootball PES” ismini günden güne benimsediler. Konami tarafından gelen sızıntılar PES 2022’nin bir güncellemeden ibaret olmayacağını, oldukça epik değişikliklerle geri döneceğini ifade ediyor.

Indiana Jones

Oyun muhtemelen 1937 yılında ve Roma’da geçecek. Kronoloji bakımından Raiders of the Lost Ark ve Temple Of Doom’dan sonraya, fakat The Last Crusade’den önceye konumlandırılacak.  Antik taşların göründüğü teaser, son olarak kayıp bir tepegöz ırkına işaret ediyor.

Elder Scrolls 6

Şu an için Bethesda Studios tarafından yeni Indiana Jones ve Starfield ile birlikte geliştirilmesine devam ediliyor. Çıkış tarihi henüz belli olmasa da yeni PS5’te bu oyunu deneyimleyeceğimiz kesin.

FIFA 22

Futbol tutkunlarının vazgeçilmez oyunlarından biri olan FIFA 2022 de çeşitli sürprizlerle beraber yeni nesil konsollarda yerini almak için hazırlanıyor. Şu an için sızıntılar fazla yok ve oyunun demosu da henüz tanıtıma sunulmadı. Fakat beklentiler son derece yüksek! Öncelikli olarak kariyer modunda birtakım iyileştirmelerin yapılacağı yeni FIFA 22’de spiker yorumları için özel geliştirmeler sunulacağı biliniyor. FIFA 22’den beklenen bir diğer önemli geliştirme ise 2022 Dünya Kupası konseptinin oyuna taşınması. FIFA 18’de bu yapılmıştı ve EA, yeni dünya kupasını son oyununda geliştirmek için hazır. 2022 Dünya Kupası’nın Katar’da yapılacak olması ve bunun Ortadoğu ülkeleri için bir ilk olmasını da eklediğimizde, FIFA 22’de gelişmiş bir dünya kupası modu sürpriz olmayacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.