Instagram’ın Son Güncellemesi Sevindirmedi

Instagram şu anda sosyal medya platformlarında popülerlik bakımından üst sıralarda yer alıyor. Instagram, Reels özelliği ile yeni bir çehre kazanmış.

Yayınlanma:
Instagram’ın Son Güncellemesi Sevindirmedi

Instagram, Reels özelliği son güncelleme ile değişti. Instagram son yaptığı güncelleme ile butonların yerinin değişmesi platformun kullanıcılarını oldukça kızdırmış durumda. Butonların Yerleri Değişti Reels özelliği ile birlikte uygulamanın alt barındaki çubuk değişmiş ve bu yeni görünüme kullanıcılar daha tam adapte olamamışken şimdi de beğeni ve yorum butonu direkt mesajların yanına taşınmış durumda. Paylaşım ve bildirim özelliklerinin yeniden düzenlenmesi, kullanıcıların uygulama içerisinde hareket etmesini çok zorlaştırdı.

Yeni düzen ile ana araç çubuğuna bir alışveriş butonu ve video akışı seçeneği eklenirken bildirimleri ve yayın düğmesini ekranın sağ üst köşesine taşınmış. Alışveriş sekmesi ve Reels özelliği, Instagram’ın tüketicilerini memnun etmekten ziyade para kazanmakla ilgilendiği izlenimini uyandırıyor. Bu yeni düzene alışamayan pek çok Instagram kullanıcısı bu durumu eleştiren paylaşımlar yapmaya başladı. Özellikle de mizah videoları çeken kişilerin diline düşen bu değişiklikler, komik gönderilerin ortaya çıkmasına da sebep oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.