Sony Xperia Pro-I İncelemesi

Sony Xperia Pro-I inceleme, özellikleri, tüm detayları, rakip analizleri ve fiyatı ile birlikte Türkiye'deki en detaylı analizi...

Yayınlanma:
Sony Xperia Pro-I İncelemesi

Bu ay piyasaya çıkmaya hazırlanan yeni telefon modellerinden biri olan Sony Xperia Pro-I oldukça güzel bir tasarıma sahiptir. Telefonun 1150 dolarlık fiyatı var ve bu yüksek fiyat aslında çok iyi seçilmiş donanımlardan geliyor. Bu Sony Xperia Pro-I incelemesi, bu güçlü cep telefonunun sizin için neler yapabileceğinin kısa bir özetini vermeyi amaçlamaktadır. Tasarımına, performansına ve güç yönelimine, yazılım özelliklerine ve kısaca Sony Xperia Pro-I' in en çok albenisi olan özelliklerine bir göz atacağız: muhteşem Super OLED ekran, iyi tasarlanmış tasarım ve mükemmel bağlantı seçenekleri ile gelen bu cihaz bugün üst düzey cihazlar içinde piyasadaki en etkileyici telefon diyebiliriz.

Sony Xperia Pro-I Özellikleri

Harika görünen inanılmaz bir 6,50 inç ekrana sahiptir. TV programlarını ve filmleri görüntülerken renk doğruluğu çok canlı ve ayrıntılar çok keskindir. Sony Xperia Pro-I ayrıca Android 11 işletim sistemini çalıştırır, Bunun yanı sıra, Sony Xperia Pro-I, 12 GB ram ve Snap Dragon 888 model işlemci kullanmaktadır. 8.2 mm kalınlık ve 186 gram ağırlık fiziksel özellikleridir. Makine siyah mor ve gri kasa renkleri ile geliyor.

OLED ekranı 1 milyar renk destekleyen bu cihaz ekranı 1644 x 3840p çözünürlük destekler. Ayrıca 643 ppi yoğunluk değeri ve mükemmel renk – kontrast ayarları ile sizi kendine hayran bırakacak yüksek monitör teknolojisi ile donatılmış bir cihazdır. Ekran 120 Hz resim yenileme kapasitesine sahiptir. Sony Xperia Pro-I işlemcisi 5 nm mimarili bir işlemci olup 2,84 Ghz frekansa çıkabilen ana çekirdeğinin yanı sıra 3 çekirdek de 2,42 Ghz frekansa çıkabilmektedir.

Adreno 660 GPU ile desteklenen Sony Xperia Pro-I cihazının 12 GB ram ve 512 GB dahili alanı var. Sony Xperia Pro-I arkada 4 kamera taşıyor. Sony kendi ürettiği yüksek çözünürlüklü kameraları 12 MP+12 MP +12 MP olarak kullandı ve TOF derinlik sensörünü de ekledi. Böylece 4K kaliteyi garantileyen Sony Xperia Pro-I ön kamerasını 8 MP olarak seçti.

Sony, son birkaç yılda sağlam bir telefon yelpazesi üretti ve Sony Xperia Pro-I, bu cihazlar arasında en iyilerinden biri. Şık, güçlü ve özelliklerle dolu. Bu güzel telefon aynı zamanda bol miktarda medya depolamak için uygun bir hafıza kartı ile birlikte gelir. Bu telefon, farklı gadget araçlarını kurcalamanıza gerek kalmadan favori uygulamalarınıza ve ofis programlarınıza hızlı bir şekilde erişmenizi sağlar.

Sony Xperia Pro-I, arkasında güçlü bir ekip var. Cihazınızdan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, kesinlikle satın almanız gereken bu cihazdır. Cihaza bol miktarda veri, oyun ve medya ile yükleyebilirsiniz ve yapılacak işlerden asla mahrum kalmayacaksınız. Sony Xperia Pro-I ile e-postalarınıza, sosyal ağ web sitelerine erişebilir ve telefonunuzu tarzınıza uyacak şekilde kişiselleştirebilirsiniz. İhtiyaçlarınız ne olursa olsun, bu telefon kendisinden beklenenleri fazlasıyla karşılar.

Sony Xperia Pro-I nasıl?

Sony Xperia Pro-I geniş bir ekrana sahiptir, yani ekran kullanımı film izleme ve oyun oynama ihtiyacını en yüksek konfor seviyesinde sunuyor. Makine enerjisini 4.500 mAh kapasiteli bir pilden alıyor ve 30 Watt adaptör de bu pili besliyor. İnternette sorunsuz sörf yapmak internet bağlantınız olduğu sürece nerede olursanız olun iletişim halinde kalmanızı sağlayacak olan Sony Xperia Pro-I ile daha keyifli olacak. Sony Xperia Pro-I, elinize alabileceğiniz en eksiksiz ve zengin özelliklere sahip telefonlardan biridir. Sony Xperia Pro-I'de, telefonunuzdan en iyi şekilde yararlanmanızı kolaylaştıran pek çok özelleştirilebilir özellik bulunmaktadır. Geniş hafızası ve çok sayıda yüksek çözünürlüklü pikseli ile Sony Xperia Pro-I, istediğiniz her şeyi ve ihtiyacınız olduğunda indirmenizi kolaylaştırır.

Sony Xperia Pro-I Fiyatı

Lüks ve konforun bir maliyeti vardır; Sony Xperia Pro-I fiyatı da 1.159 dolardır. Sony Xperia Pro-I Özellikleri, Sony Xperia Pro-I fiyatı, Sony Xperia Pro-I çıkış tarihi

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.