Honor Play 30 Plus İncelemesi

Honor Play 30 Plus Özellikleri ve Fiyatı

Yayınlanma:
Honor Play 30 Plus İncelemesi

220 dolar fiyatla satışa çıkan Honor Play 30 Plus isimli telefon modelinin Android 11 işletim sistemi bulunuyor. cihaz orta seviyede bir cihazdır. 6.7 inç ekran boyutuna sahip olan telefonun MediaTEK 810 model işlemcisi vardır. 8 GB ram elemanı ile donatılan bu telefon 4.000 mAh kapasiteli bir batarya ile beslenmektedir.

Honor Play 30 Plus Özellikleri

7.5 mm kalınlığı bulunan cihazın plastik çerçevesi ile ağırlığı 175 gram gelmektedir. Siyah mavi gümüş kasa renklerine sahip olan Honor Play 30 Plus LCD ekran kullanarak 1080 x 2388 piksel çözünürlüğe ulaşmaktadır. Ekranı 90 Hz frekansında net görüntü sunar. MediaTEK 810 model 6 nm işlemcisinde 2 adet çekirdek 2.40 GHz frekansta çalışmakta, Mali G57 GPU elemanı da işlemcinin yükünü hafifletmektedir. 8 GB ram ve 256 GB ROM da geçici bellek ve kalıcı hafıza işini üstlenmektedir. Sistem 3 arka kamera ile geliyor ana arka kamera 48 MP çözünürlüğe sahipken 8 MP ultra geniş sensör olarak geliyor. 4.000 mAh kapasiteli batarya 22.5 W adaptör ile orta hızda dolmaktadır. Ekranın yan tarafında yer alan parmak izi sensörü ile beraber pusula ivmesayar gibi sensörler de her akıllı telefonda olduğu gibi yer alıyor. Honor Play 30 Plus markası orta kulvarda yarışan akıllı telefon modelleri arasında mütevazi bir yere sahiptir.

Fiyatına göre bu telefon son derece güzel tasarlanmış göz dolduran şık bir cihazdır. Daha kompakt olması ve 6.7 inç ekranla gelmesi dışında APPLE telefonlarına çok benziyor. Honor Play 30 Plus cihazının 256 GB belleği bol bol video ve resim -müzik yüklemenizi sağlayacak. Honor Play gerçek ses kalitesine sahiptir. Hoparlörü de oldukça kalitesi ses verir.

Honor Play 30 Plus Fiyatı

Bu cihaz rakipleri arasında 220 dolar ( yaklaşık 2.150 TL ) fiyatla en düşük seviyede yer alırken, özellikleri bakımından iş görecek bir telefondur. İşlemcisi en iyi işlemci olmasa da video müzik ve web sörf için idealdir. Ucuz telefon arayanlar için 2021 yılının son ayında bu cihaz tercih edilebilecekler listesinde yer alıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.