Far Cry 6 Oyun Sistem Gereksinimleri ve Senaryosu

Far Cry 6 Oyun Sistem Gereksinimleri Nedir?

Yayınlanma:
Far Cry 6 Oyun Sistem Gereksinimleri ve Senaryosu

Far Cry 6 Oyun Sistem Gereksinimleri ve Senaryosu konulu makalemizde bu yeni oyunla ilgili tüm gerekli bilgileri bulacaksınız. Far Cry 6, 2021'de piyasaya sürüldüğünden beri her oyun konsolunda her zaman en çok satan oyunlardan biri olmuştur. Bu oyuna benzer çok oyun olmasına karşın Far Cry oyununun yılın en popüler oyunlarından biri olması uzun sürmedi. Popülerliğinin ana nedeni Far Cry 6 oyununun baş karakteri ( Breaking Bad Filminden) ve güzel senaryosu. Tabi görsel efektlerle Far Cry 6, oldukça zenginleştirildi. Sizlere sanal bir evren sunan, yeni bir boyutta maceralarla dolu bir yaşam sunan bir yeni nesil oyundur. Far Cry serisinin altıncı serisi Far Cry studio tarafından geliştirildi. Bu Far Cry 6 sürümü, Düşler Adası ile başlayacak.

  • Far Cry 6 Steam
  • far cry 6 sistem gereksinimleri
  • Far Cry 6 PC
  • Far Cry 7
  • Far Cry 6 PS4
  • Far Cry 6 metacritic
  • Far cry 6 - ekşi
  • far cry 6 Türkçe yama indir

Far Cry 6 Konusu

Far Cry 6, İkinci dünya Savaşı'nın tüm hızıyla sürdüğü dönemde 25. yüzyıl Afrika'sında geçiyor. Senin görevin teröristlerin kontrolü altında olan bir şehirde rehin tutulan başkanını kurtarmaktır. Başkanı kurtarıp şehre geri dönmekle görevin bitiyor. Maceralarla dolu zorlu bir görev seni bekliyor olacak. Far Cry 6'da, otoriter olarak bilinen yerli kabilen liderini bir grup teröristten kurtarmak için gerekli donanımlara ve silahlara sahip olacaksın. Bu tehlikeli bölge Albin adında bir adam tarafından yönetilen bir grup terörist tarafından kontrol ediliyor. Hikaye, tamamen başkanı kurtarma görevini esas alır ve lideri aramak için bir şehrin sokaklarından geçmenizle başlar. Yere ulaştığınızda, üç ağır silahlı terörist tarafından saldırıya uğrarsınız ve aracınızı ele geçirirler. Kaçmak için tek şans aracı kaçırmak ve şehrin tenha havaalanına götürmek. Senaryo gereği teröristlerin başkanı götürdüğü adaya gitmek için bir kamyonet kullanmak gerekiyor. Orada, tespit edilmeden mümkün olduğunca çok sayıda düşman askerini öldürmek öncelikli görev olacak. Aynı zamanda bölgeden gizlice kaçmayı da başarmak gerekiyor.

Ek olarak peşinde olan düşman askerlerini bertaraf etmek de çok zorlu bir mücadele olacak. Sonunda adaya ulaştığında, Albin'in de oraya gittiğini ve adaya girdikten sonra size saldırmaya hazır çok sayıda silah ve asker tuttuğunu göreceksiniz. Far Cry 6 aslında teröristleri öldürme görevinde olan bir grup avcının bir parçası olarak oynadığınız sniper oyunudur. Bu oyun, Afrika'nın ormanlarının derinliklerinde bir maceracı olduğunuz önceki Far Cry oyun serisinin bir devamı olarak geliyor. Ancak Far Cry 6'da gruba yeni katılan yeni bir karakteri oynuyorsunuz. Bu oyunun esas teması, başkanı Amerika Birleşik Devletleri ordusunu her ne pahasına olursa olsun ortadan kaldırmak isteyen bir grup teröristten kurtarmanız gereken yeni bir hikayeyi takip ediyor. Farklı hikayesine ve oyun değişikliğine rağmen, Far Cry 6 hala Far Cry serisinin ilk bölümünün devamı olarak geliyor. Far Cry serisinin tipik özelliği bol bol araç sürme ve vahşi hayatta kalma unsurlarına sahiptir. Oyun, 25. yüzyılda, vault adlı bir grup insanın dünyayı ele geçirmenin eşiğinde olduğu yerde geçiyor. Bu süreçte Amerikan ordusunun her üyesini yavaş ama emin adımlarla öldürmek için gelişmiş silahlar ve buz kıracakları kullanıyorlar. Oyun kesinlikle harika görsellere ve efektlere sahip.

Far Cry 6, helikopterinizin düştüğü karlı dağlar, indiğiniz ada cenneti ve daha birçok unutulmaz sahneler içeriyor. Yine de Far Cry 6'yı oynamak için sizi motive edecek unsurlar sadece grafikler ve sesler değil. Oyunun sağladığı macera, oyuncuların oyun boyunca ilgisini çekecektir. Oyun, oyunun size sunduğu farklı durumlardan kurtulmanız ve düşmanla savaşmanız gereken geleneksel bir Far Cry oyunu olarak devam ediyor. Far Cry 6 elbette bazı yenilikler de içeriyor. Far Cry oyunlarının hayranları bu sefer yeni eklemeleri daha çok seveceklerdir. Far Cry serisinin bu versiyonunu oynarken yapacak ve savaşacak daha çok şeyleri olacak.

Far Cry 6 oyun Gereksinimleri

  • CPU: AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz veya Intel i5-4460 3.2GHz daha düşüğü olmaz
  • GRAFİK: AMD RX 460 4GB veya Nvidia GTX 960 4GB Yeterli
  • RAM: 8GB yeterli
  • Depolama: 60GB HDD Klasik HDD ağır işler o yüzden SSD kullanın

Far Cry 6 Fiyatı

Epicgames platformunda Far Cry 6 fiyatı gold sürüm olarak 269 TL fiyatla satılıyor. Far Cry Ultimate fiyatı ise 539 TL fiyatla satılıyor. Aynı oyunun gold edition versiyonu da var ve bu da 449 TL fiyatla satışta…

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.