Uygulama İnceleme: Bisuu

Uygulama İnceleme: Bisuu

Yayınlanma:
Uygulama İnceleme: Bisuu

BİSU, kullanıcılarının genellikle telefonla damacana su sipariş dükkanlarını arayıp 10 saniyeyi bulan konuşmalara (-merhaba X su, -merhaba, -bir adet damcana su lütfen, -tabii hemen gönderiyoruz, iyi günler, - iyi günler) alternatif olarak tercih ettikleri bir mobil uygulama. Uygulama, pratik arayüzüyle sizi karşılıyor. Esas alınan nokta, bulunduğunuz lokasyona yakın su istasyonları. Bunlar arasından seçim yaparak ilerlemeniz bekleniyor. Bu noktada fiyatları detaylı olarak görmek mümkün.

Cam şişe, plastik şişe, depozito ücreti gibi rakamlara ek olarak satışa sunulan suyun pH değeri gibi çeşitli veriler de sunuluyor. Seçim yaptığınızda sipariş adımını uyguluyorsunuz, burada ödeme işlemi mobil uygulama üzerinden gerçekleştirebildiğiniz gibi kapıda da kredi kartı veya nakit olarak yapabiliyorsunuz. BKM Express ya da Hopi paracık kullanarak da ödeme yapılabiliyor.

Keyifli bir özellik olarak suyun teslim saatini de seçebiliyorsunuz. Genel itibarıyla su siparişini tamamen otomatik hale getiriyor BiSU. Herhangi bir gecikme durumunda tıpkı Yemeksepeti gibi benzer hizmetlerde olduğu gibi aracı firmanın yani BİSU’nun müşteri temsilcileri ile görüşebiliyor, gecikme, vb. bildirimlerde bulunabiliyorsunuz. Özellikle iş yerlerinde kullanılan BİSU, telefonla sucu aramayı devre dışı bırakan, aynı zamanda ödeme süreçlerini de hızlandıran bir uygulama ve beğenimizi kazandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.