Yeni MacBook Pro 2021 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Yeni MacBook Pro 2021 Tanıtıldı!

Yayınlanma:
Yeni MacBook Pro 2021 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Yeni MacBook Pro'da 1080p kamera, iddialı ses sistemi ve bugüne kadar bir MacBook Pro’da yer alan en gelişmiş bağlantı imkanı bulunuyor. Apple, tamamen yeniden tasarlanan MacBook Pro’yu tanıttı. Yeni MacBook Pro gücünü, Mac için tasarlanan ilk profesyonel çipler olan yepyeni M1 Pro ve M1 Max’ten alıyor. 14 inç ve 16 inç modellerle sunulan MacBook Pro ister pille ister prize takılı olarak çalışırken iddialı bir işlem, grafik ve yapay öğrenme performansı gösteriyor. Yeni MacBook Pro’da ayrıca Liquid Retina XDR ekran, gelişmiş bağlantı noktası seçenekleri, 1080p FaceTime HD kamera ve güçlü ses sistemi bulunuyor. MacBook Pro; geliştiriciler, fotoğrafçılar, film yapımcıları, 3D sanatçıları, bilim insanları, müzik prodüktörleri ve herkes için tasarlandı. Yeni modeller 16 Ekim Salı günü satışa sunulacak.

MacBook Pro 2021 özellikleri çok konuşulacak (fiyatı da...)

“Dünyanın en iyi profesyonel dizüstü bilgisayarını geliştirmek için yola çıktık. Bugün, olağanüstü performansı, rakipsiz pil ömrünü ve çığır açan özellikleri bir araya getirerek oyunun kurallarını değiştiren, M1 Pro ve M1 Max çipe sahip yepyeni MacBook Pro’yu tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” diyen Apple’ın Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak sözlerini şöyle sürdürdü: “Yepyeni MacBook Pro nefes kesici XDR ekrana, aralarında MagSafe 3’ün de yer aldığı daha fazla bağlantı noktasına, gelişmiş 1080p kameraya, heyecan verici altı hoparlörlü ses sistemine ve hepsini bir araya getiren büyüleyici bir tasarıma sahip. Eşi benzeri olmayan yeni MacBook Pro bugüne kadar geliştirdiğimiz en iyi profesyonel dizüstü bilgisayar modeli.”

Fiyatlar açıklandı

MacBook Pro 2021 fiyatı da belli oldu. 14 inç modelde başlangıç fiyatı 23.499 TL olarak açıklandı. 16 inç MacBook Pro fiyatı ise 28.999 TL'den başlıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.