Twitter fenomeni Enes Özen’den yeni rekor

Twitter’da önde gelen isimler arasında yer alan Enes Özen, videolu paylaşımıyla tüm istatistikleri alt üst ederek rekor kırdı. İşte detaylar…

Yayınlanma:
Twitter fenomeni Enes Özen’den yeni rekor

Haberin devamında yer alan videolu paylaşımıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken sosyal medya dünyasının tanınan ismi Enes Özen, bir rekora daha imza attı. Twitter gündeminden düşmeyen paylaşımda Özen, “Dünyanın güzelleştiği anlardan biri…” ifadesini kullanarak; seyir halindeyken yola fırlatılan pet şişeye, yol kenarında bekleyen bir kadının profesyonel futbolculara taş çıkaracak şekilde vurarak aynı otomobilin camından içeri fırlatmasını konu edinen videoyu paylaştı. 24 Haziran tarihinde yapılan bu eğlenceli ve bir o kadar da farkındalığı artırıcı paylaşım, rekor üstüne rekor kırdı. İlk 24 saatinde 5 milyon izlenme sayısına ulaşan video, böylelikle en kısa sürede en çok izlenen video oldu ve geniş kesimleri ulaştı. Bu kapsamda Özen’in videolu tweet’i; ünlü şarkıcılar Rihanna, Beyonce, futbolcu C. Ronaldo, girişimci Elon Musk gibi Twitter dünyasının en çok takip edilen isimlerinin videolu paylaşımlarına zaman bazında büyük fark attı.

Her bir videolu paylaşımı ortalama 300-400 bin izlenen Rihanna’nın 11 Mayıs tarihli yoğun etkileşimli paylaşımı, ilk haftasında 1 milyon toplamda da 1,4 milyon izlenme elde etti. Sosyal medya dünyasının sıklıkla gündem konuları arasında yer alan ve Real Madrid’den İtalya’nın Juventus takımına transfer olarak bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Portekizli futbolcu C. Ronaldo’nun videolu tweet’lerinin hemen hemen tamamı 1 milyonun altında izlenme sayısı elde ediyor.

Elon Musk da geçemedi

Bir diğer örnek olarak Elon Musk’ın Tayland’da mahsur kalan çocukların kurtarılmasına yönelik çalışmalara dair videolu paylaşımı 3 günde 5 milyon görüntülenme aldı. Öte yandan Özen’in paylaşımının 12 Temmuz itibarıyla 7,3 milyon toplam izlenmeye ulaştığı görülüyor. 36 bini aşkın RT ve 80 binden fazla beğeni alan paylaşım, geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Dolayısıyla tanınmış fenomen Özen’in paylaşımının, ilk gün izlenme sayısıyla 10 milyonlarca takipçisi bulunan isimlere karşın Twitter dünyasında rekor kırdığı görülüyor. 2014 yılından beri Twitter’da düzenli olarak içerik paylaşan Özen’in yaklaşık 600 bin takipçisi bulunuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.