En İyi Android Oyunları [Şubat 2023]

En İyi Android Oyunları hangisi

Yayınlanma:
En İyi Android Oyunları [Şubat 2023]

Farklı türlerde Şubat ayı en iyi Android oyunlar bu kapsamlı listede buluşuyor. Sizlere bu yazımızda, Play Store mağazasına damgasını vuran iddialı grafikli oyunlardan bahsetmek istiyoruz. Karşınızda, Android'in gözdesi Şubat ayı en iyi mobil oyunlar...

En iyi Android oyunları hangileri?

En iyi Android oyunlar, bu kapsamlı listede sizlerle buluşuyor. İyi haber; çoğu ücretsiz. Başlıyoruz... HoloVista HoloVista hareket Kontrolü, metin boyutları, metin kontrastı, ses ve görsel efekt yoğunluğu seçenekleri gibi çok çeşitli erişilebilirlik özelliklerini destekliyor. Amaca yönelik etkileşimler ve değerlendirmeler birden fazla yolla deneyimlenebilecek ve algılanabilecek bir şekilde oyun oynamaya yardımcı oluyor. En popüler Android oyunu...

İlgini Çekebilir: En zengin teknoloji şirketleri Pok Pok Playroom “Pok Pok Playroom” kullanıcıları iyi düşünülmüş tasarımı ve büyüleyici deneyimi ile etkileyen harika animasyonlara sahip neşeli bir oyun. İncelikli dokunma özellikleri ve tam yerinde devreye giren ses efektleriyle, bu uygulama her yaştaki çocuklar için uzun saatler boyunca eğlence sağlıyor.

Mr. Autofire Mr. Autofire, elinde tüfekle önüne çıkan ne varsa ateş eden bir kahramanı odağa alıyor. Yön hareketleri ile farklı noktalardaki hedefleri vurmanız bekleniyor. Atlama, zıplama, aşağı inme gibi hareketleri de içeren dinamikler, genel itibarıyla kolay ve eğlenceli bir deneyim vadediyor. Ücretsiz Tennis Clash Son dönemin en iyi tenis yapımı, online formatta ve dünyanın her yerindeki tenis meraklıları ile oynamanızı esas alıyor. Yapay zeka yerine gerçek insanlarla oynamak, deneyim anlamında harikulade. Oyunun grafikleri ve özelleştirme özellikleri de övgüyü hak ediyor.

Eğer tenis seviyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Ücretsiz Little Orpheus “Little Orpheus” gündelik bir oyuna kolay kontroller, mükemmel bir hikaye anlatımı ve konsol benzeri bir deneyim getiren zevkli bir platform oyunu. Oyunun çeşitli seviyelerinde her köşede akıllıca bir sürprizle karşılaşıyorsunuz ve komik diyaloglarla neşeleniyorsunuz. En iyi Android oyunları arasında. Bird Alone “Bird Alone’un” keşif amaçlı etkileşimlerinde oyunun dünyasını zenginleştiren hareketler, dokunuşlar, paralaks özellikleri ve dinamik ses efektleri birlikte kullanılıyor.

Oyun, akıllı bildirim entegrasyonu, grafikler ve gerçek dünyadaki hava koşullarına, mevsime ve saate göre değişen müziklerle canlılık kazanıyor. İlgini Kesin Çeker!: Türkler Beynine Çip Taktırır mı? Alba Şehir yönetimi tarafından otel yapmak için düzenlenen bir doğal koruma alanında, Alba yerel yaban hayatını koruyor, koruma alanındaki köprüyü onarıyor ve şehrin çevresindeki çöpleri temizliyor. En iyi Android oyunları arasındaki bu yapım aile, topluluk, aktivizm ve iyi yüreklilik hakkında bir hikaye anlatarak çevreye saygının sağladığı olumlu şeyleri gösteriyor.

En Çok İndirilen Android Oyunları...

Genshin Impact En çok indirilen Android oyunları arasında yer alan Genshin Impact, sıra dışı bir deneyim vadediyor. Oyuncular ister çamur canavarlarını yok ediyor ister deprem çağırıyor, yıldırım çaktırıyor veya alevleri veya kar fırtınalarını beslemek için bizzat rüzgarı yönlendiriyor olsunlar, hareket bulanıklığını, renk kalitesini ve çerçeve hızını anında yeniden yapılandırabiliyorlar.

Gods Of Rome Modern Combat 5 ve Asphalt 9 gibi Google Play Store‘da hep bir adım önde giden oyunlardan biridir Gods Of Rome. Çarpıcı grafikleriyle oyunlara apayrı bir atmosfer katıyor. Siz de bugünlerde değişik bir dövüş oyunu oynamak istiyorsanız, listemizin birinci sırasındaki Gods Of Rome oyunu tam size göre!

NBA 2K21

Google Play Store'daki en etkileyici grafiklere sahip oyunlardan biri olan ve büyük ilgi gören NBA 2K21d, ücretli olduğu halde çok sayıda oyuncunun favorisi. NBA 2K20‘den sonra çok sayıda yenilik ile beraber iOS ve Android platformlarda yayınlanan NBA 2K21, son derece dikkat çekici yapım olarak karşımıza çıkıyor. Mobil cihazlarınıza konsol deneyimi kazandıran ve Visual Concepts imzalı NBA 2K21, Play Store mağazasında yüksek bir fiyatla sunulmakta.

Asphalt 9 Gameloft’un beğenilen yarış oyunu Asphalt durmak bilmiyor. Bu defa, Asphalt 9'la bu oyun level atlıyor ve bambaşka özellikleriyle oyuncuların karşısına çıkıyor. Porsche, W Motors, Lamborghini, Ferrari ve benzeri îmâlat devlerinin adlarını yazdırdıkları gerçek hiper otomobilleri bu oyunla deneyimleyebileceksiniz! Yapımın grafikleri HDR desteğine sahip ve mobilde çok çarpıcı bir görünümü var. CSR Racing 2 Drag yarışı tutkunlarının ilgiyle oynadığı CSR Racing 2 de, grafikleriyle beğeni toplayan oyunlardan biri.

Need For Speed: No Limits En iyi Android oyunları arasındaki Need For Speed No Limits, hızlı yarışlarıyla dikkat çekiyor. Grafik ayarlarının cihazların performanslarına bağlı olarak belirlenmesi sebebiyle başlangıç ve orta düzey telefon kullanıcıları, bu oyunun grafiklerinden pek memnun değil. Ancak ileri düzey cihazlarda büyük bir keyifle oynanabiliyor. Need For Speed No Limits, tamamıyla ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak dilerseniz oyun içi satın alma seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Injustice 2

Yine çarpıcı grafikleri sayesinde oyuncuların büyük ilgisini toplayan Injustice 2, Google Play Store'dan ücretsiz indirilebiliyor.

Android en iyi oyunlar

ARK: Survival Evolved Tek oyunculu ve online olarak oynanabilen ARK: Survival Evolved yaşam mücadelesi oyunu olarak tanımlanabilir. Mekanikleri ve grafikleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken ARK: Survival Evolved, tüm oyun tutkunlarını, içinde dinozorların da bulunduğu apayrı bir serüvene davet ediyor. Mortal Kombat X Warner Bros. firması, daha evvel Injustice: Gods Among Us isimli bir oyun yayınnlamıştı. Mortal Kombat X ise bu oyunla pek çok ortak noktaya sahip. Dövüş mekanikleri ve çarpıcı grafikleriyle hayrete düşüren Mortal Kombat X, 2015'den beri pek çok oyuncunun gönlündeki yerini koruyor.

En iyi Android oyunları arasında. https://www.youtube.com/watch?v=mjmS2ZiGMBs Dawn of Titans titanların savaşını konu alan online strateji oyunu Dawn of Titans, konsol kalitesini aratmayan grafikleriyle dikkat çekiyor. Bu aralar değişik ve renkli bir strateji oyunu arıyorsanız, Dawn of Titans‘ı denemeye ne dersiniz? Hitman Sniper Bu oyunda 10 kontrat ve 150 görev yer alıyor. Oyunun temasına değinecek olursak, Hitman filminde de gördüğümüz suikastçı bir ajan karakterini oynuyorsunuz. Oyun, stratejik yeteneklerinizi konuşturma ve kimsenin aklına gelmeyecek suikastlar planlama şeklinde bir işleyiş üzerine kurulu. Bunun yanı sıra, yaptığınız görevlerle beraber, silah parçalarını elde edebiliyorsunuz ve oyunda 16 değişik silah yer alıyor.

Modern Combat 5

Gameloft şirketi, mobil platformlara yönelik piyasaya sürdüğü oyunlarla ünlü. Bu firma, Modern Combat 5 oyununa da imza attı ve bu oyunun nefes kesen bir havası var, grafikleri de mobil oyun tecrübelerinize farklı bir soluk getiriyor. Grafikleri konsol kalitesinde olan Modern Combat 5, Google Play Store'dan ücretsiz indirilebiliyor. Real Racing 3 Real Racing 3, mobil platformlar arasındaki en etkili yarış deneyimini sunuyor ve Mint Engine 3 grafik motoru sayesinde görenlerin ağzı açık kalıyor... Electronic Arts‘ın 45 ayrı lisanslı aracını kullanan Real Racing 3; etkileyici ses efektleri ve çok dikkat çeken grafikleriyle sizi kendine bağımlı hale getiriyor. Electronic Arts’ın eskiden ücret karşılığı indirilmesine izin verdiği Real Racing ailesi, 3. nesil oyunu ile ücretsiz oluşuyla ilgi görüyor. Ancak oyunun ücretsiz olması, hiçbir şekilde para ödemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Electronic Arts, oyun içi satın almalara da sıklıkla yer vermekte. Türüne dair En iyi Android oyunları arasında.

PUBG Mobile

Uzun zamandır gündemden düşmeyen PUBG Mobile, 2018'den beri oyun dünyasına damgasını vuran yıldızlardan biri. Yayınlandığı günden itibaren milyonların telefonunda yer bulan PUBG Mobile, benzersiz grafikler ile Android ve iOS kullanıcılarının ilgi odağı.

Android yarış oyunları

Asphalt Xtreme

Bu defa arazi yarışlarına yoğunlaşan Asphalt, Monster dediğimiz araç tarzlarıyla bambaşka bir yarış deneyimi kazandırmayı hedefliyor. Oyunda birbirinden değişik 7 arazi aracıyla karşılaşıyorsunuz. Bunun haricinde başlangıç için 35 değişik canavar araç türü sizler için hazır. Gameloft, Asphalt Xtreme‘in lisans konusuyla da çok ilgili. Ford, Jeep, Predator, Mercedes-Benz, Chevrolet, Dodge ve benzeri markalara ait araçlar, oyunda yerlerini almış durumda. Asphalt Xtreme‘de 400‘ü aşkın kariyer etkinliği, 5 oyun modu, 500'ün üzerinde meydan okuma ve bunun dışında çok sayıda ilâve özellikler yer alıyor. Mobil cihazlara yönelik geliştirilen Asphalt Xtreme, Android, iOS ve Windows platformları için ücretsiz indirilebiliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.