InstaWeb Nedir?

Birçok ülkede popüler olan InstaWeb nedir, ne gibi ayrıcalıklara sahip, kullanıcılarına ve markalara neler vaat ediyor? İşte tüm ayrıntıları ile yanıtları.

Yayınlanma:
InstaWeb Nedir?

Web tabanlı bir çeşit video editleme software'i InstaWeb. InstaWeb ile sunum, spor, müzik, hikaye anlatıcılığı, turizm, eğitim alanlarında kullanılabilecek her türlü yaratıcı VR deneyimi üretilebiliyor. Teknik bir bilgiye ihtiyacın olmadan (bir nevi Windows Movie Maker gibidir) direkt olarak 360 derece çekilen görüntüyü sunumlarda kullanabilmenizi sağlayan uygulamalara sahip. 360 3D ve 4K 360 videoları editlemenize imkan tanıyor.

360 derece görsellerin içerisine yazı, resim ve başka videolar ya da internet bağlantıları ekleyip tüketici / müşterilerin ürün ya da markaya dair derin bir bilgi edinmesini sağlıyorsunuz. Ayrıca InstaWeb'in sahip olduğu özelliklerle:

  • insanların görsel üzerinde en çok nereye baktığını gösteren sıcaklık haritası ile daha iyi bir tasarım yapmaya da yönlendiriyor.
  • Yarattığınız tasarımlar web ve akıllı telefonların tüm platformlarında kullanılabilir bir arayüze sahip oluyor.
  • Diyelim ki InstaWeb ile istediğiniz görselleri ayarladınız, kullanım biçimlerini belirlediniz (ki bunları direkt software sunuyor)
  • Bir arayüz çeşit sunum ya da eğitim template'i hazırladınız, bunu Google Play ya da App Store'dan kendi markanızı yaratarak direkt satısa da koyabiliyorsunuz.

Yazar: Selçuk Ceylan - TeknolojiTuru

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.