Bose QuietComfort Earbuds İncelemesi

Yüksek standartta kablosuz kulaklık deneyimi…

Yayınlanma:
Bose QuietComfort Earbuds İncelemesi

Son yıllarda oldukça popüler ürünler arasında olan kablosuz kulaklık piyasasının yeni iddialı ürünlerinden birisi Bose Quiet Comfort Earbuds inceleme ile karşınızdayız. Birçok teknolojik ürün üreten markanın girmiş olduğu kablosuz kulaklık piyasasında ses konusunda kullanıcıya sıkıntı yaratmadan, iyi performans gösteren kulaklık sayısı oldukça az. Bu noktada öne çıkan alternatiflerden birini sunuyor Bose QuietComfort Earbuds.

Yüksek ses kalitesiyle adını duyduğumuz Bose markasının yeni kablosuz kulaklık ürünü QuietComfort Earbuds gürültüyü iyi derecede önleme ve sporda kullanım için uygunluğu ile ön plana çıkıyor. Kalitenin fiyat konusunda oldukça etkili olduğu bu alanda, incelemesini yapmış olduğumuz Bose QuietComfort Earbuds, spor kullanım alanında ve gürültüyü önleme açısından en iyi kablosuz kulaklıklardan birisi. Bose markasının son ürünlerinden birisi olan QuietComfort Earbuds görünüm olarak Sports Earbuds modeline oldukça benzerlik gösterse de boyut olarak biraz daha büyük duruyor.

Silikon kulak uçları ile rahatsız etmeyen ve düşmesini önleyen kanatlı yapısı ile spor yapan kişiler için oldukça kullanışlı ürünlerden birisi. Ürünün kutusundan üç farklı boyutta silikon uç çıkıyor. Gürültü önleme özelliğini tam olarak kullanabilmeniz için kulağınıza en uygun olan silikon ucu kullanmanızı tavsiye ederiz. Kulaklığın dış yapısında ise kontrol amaçlı dokunmatik sistem var. Sağ kulaklıkta bulunan dokunmatik sistem ile sesi yükseltip, alçaltabilirsiniz.

Sağ kulaklığa art arda çift dokunmanız durumunda ise çalan sesi durdurabilir ve başlatabilir, telefona gelen çağrıları cevaplayabilirsiniz. Basılı tutmanız durumunda ise telefonunuzun asistanını açabilir veya gelen telefon çağrısını reddedebilirsiniz. Sol kulaklıkta bulunan dokunmatik sistem ise gürültü engelleme özelliğini üç kademeli olarak değiştirebilmenizi sağlıyor.

İlginizi Çekebilir: OPPO Watch incelemesi

Bose QuietComfort Earbuds şarj dayanıklılığı nasıl?

IPX4 sertifikasına sahip olan kulaklığı, hafif yağmur ve ufak su sıçramalarına karşı korumalı bir şekilde sorunsuz kullanabilirsiniz. Fakat direkt olarak bol sıvı ile temas ettirmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Denizde ya da havuzda kullanım için kesinlikle uygun değil.

Bose Quiet Comfort Earbuds inceleme anında bizi en çok sevindiren noktalardan biri de Bluetooth 5.1 desteği... Bose QuietComfort Earbuds ve Sports Earbuds modelleri Bluetooth 5.1 kablosuz bağlantıyı destekliyor. Bose Quiet Comfort Earbuds kullanım da oldukça kolay; şarj kutusunun içinde bulunan tuşa basılı tutarak cihaz ile bağlantısını gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca telefonunuza Bose Music uygulamasını da kurarak kulaklıklarınızı kontrol edebilir ve birçok ayarı uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bose QuietComfort Earbuds modelini Sports Earbuds modelinden ayıran en belirgin özelliklerinden birisi ise pil ömrünün daha uzun olmasıdır. QuietComfort Earbuds 6 saate kadar kullanım süresi sunuyorken, Sports Earbuds’ın kullanım süresi 5 saattir. Sports Earbuds’a göre daha büyük şarj kutusu olan QuietComfort Earbuds’ın şarj kutusu ise 12 saatlik şarj imkanını vermekte. Qi sertifikasına sahip bu ürün ile Qi pediniz varsa eğer kablosuz bir şekilde şarj edebilirsiniz. Kulaklıkları yaklaşık 15 dakika boyunca şarj kutusunda şarja bırakmanızın ardından 2 saatlik kullanıma yetecek kadar pil ömrü elde edebilirsiniz.

Artılar

  • Tasarım
  • Bluetooth 5.1 desteği
  • Kolay kullanım
  • Şarj verimliliği
  • Performans

Eksiler

  • Yüksek fiyat

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.