Akıllı Telefon ile İş Bulma Uygulamaları

Akıllı Telefon ile İş Bulma Uygulamaları

Yayınlanma:
Akıllı Telefon ile İş Bulma Uygulamaları

İş ilanları üzerine açılmış çok sayıda web sitesi var ve iş bulmak isteyen kişilerin odak noktası olmuş durumdalar. Bir de size, iş ilanı mobil uygulamaları'ndan söz etsek? Yanlış okumadınız, iş ilanları için geliştirilmiş pek çok mobil uygulama var ve kullanımları da son derece basit. Cep telefonunuza bu uygulamaları indirerek, size uygun ilanları takip edebilir ve yeni fırsatları hemen yakalayabilirsiniz. Teknoloji çağındayız ve artık tek tıkla iş ilanı vermeniz, hatta hayâlinizdeki işe çok kısa sürede ulaşmanız mümkün. Bilgisayarınızdan ya da cep telefonunuzdan bir iş bulma sitesine girmek, belki de size çok güzel iş kapılarından birini aralayacak. Bu sitelerde binlerce iş ilanı vardır ve siz de bu ilanlar arasından kendinize uyan ilanları seçerek başvuru yapabilirsiniz. İş ilanı uygulaması denince akla gelenler şöyle;

  1. Kariyer. net
  2. Eleman. net
  3. Serieleman. com
  4. Secretcv. com
  5. Yenibiris. com

Bu mobil uygulamaları indirerek, kendinize uyan iş ilanlarını takip edebilir ve kolayca başvuruda bulunabilirsiniz. Böylelikle işverenlerin CV'nizi gözden geçirmesine olanak sağlayabilir ve iş bulma sürecinizi bir adım ileriye taşıyabilirsiniz. Gelin şimdi bu uygulamaları, daha etraflıca inceleyelim.

Kariyer. net İş İlanları Mobil Uygulaması

Kariyer.net,iş arama, iş ilanı gibi gibi konulardan söz açıldığında anımsadığımız en popüler platformlardan biridir. Bu Web sitesi, kullanıcılarına bir de mobil uygulama üzerinden hizmet vermektedir. Kariyer iş uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. 2014 yılına damgasını vuran ve en iyi iş arama sitesi ödülünü kazanan Kariyer.net, bu alandaki otoritesinden hiç ödün vermiyor. Şâyet daha önce sitede kaydınız bulunuyorsa, yeniden üye olmanıza gerek yoktur ve aynı giriş bilgilerinizle mobil uygulamayı kullanmanız mümkündür. İlk defa üye olacak iseniz, bu mobil uygulama üzerinden üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eleman. net İş İlanı Mobil Uygulaması

10 yılın üzerinde deneyime sahip olan Eleman.net, yıllardır her gün binlerce iş ilanına ev sahipliği yapıyor. İşverenlerin isteklerini de dikkate alarak mobil uygulamasını sürekli geliştiriyor ve uygulamaya yeni fonksiyonlar ekliyor. Bu sebeple, iş arayanlar için oldukça işlevsel bir arayüze sahip olduğunu ve kolay kullanımıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Görünümü de kullanıcıları etkilemeyi başaran bu uygulama, kullanım için mutlaka özgeçmiş girme mecburiyeti de getirmiyor. Sadece üye olarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Üyelik ise hem Web sitesinden hem de mobil uygulamadan gerçekleştirilebilir.

Secretcv. com İş İlanları Mobil Uygulaması

Bu uygulama üzerinden özgeçmişinizi doldurabilir ve böylelikle işverenlerin incelemesine olanak verebilirsiniz. Ancak yalnızca İOS tabanlı telefonlarda çalışabilen bu uygulama, sadece iphone'lar için uygundur.

Yeni Bir İş İnternet Sitesi İş Bulma Mobil Uygulaması

YeniBirİş sitesi, Türkiye'deki iş ilan platformları arasında en çok ziyaretçi alanlardan. Bu sitenin mobil uygulaması da kullanıcıların hizmetine sunulmuş durumda. Söz konusu uygulama üzerinden kendinize uygun iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Şık bir tasarıma ve kolay bir arayüze sahip olan uygulama, indiren herkesin büyük beğenisini topluyor. Yenibiris.com sitesine kaydınız bulunuyor ise, yeniden üye olmaksızın mobil uygulama üzerinden giriş sağlayabilirsiniz.

Serieleman İş İlanları Mobil Uygulaması

Çok sayıda rakibini geride bırakarak, ilk 5 listesine adını yazdıran bu uygulama, yukarıda saydıklarımız kadar iddialı. Serieleman İş Bulma uygulaması, sizi de kariyerinize giden yolda adım adım destekleyebilir. İlgi çekici bir görünüme sahip olan ve pratik kullanım sunan SeriEleman İş Bulma uygulamasının, zaman geçtikçe çıtasını yükselteceği ve daha da yaygınlaşacağı tahmin ediliyor. Social Media Apps with Whatsapp on iPhone 6 Screen

Sosyal medyada iş bulmak

Başta Facebook, Instagram ve Twitter olmak üzere çok sayıda sosyal platform, iş arayanlara bu konuda pratik bir çözüm sunuyor. Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de sosyal medya kullananların sayısı milyonları aşmış durumda. Bu da sosyal medyanın, ürün pazarlama, istihdam gibi sektörlerde de sayısız faaliyeti barındırdığı anlamına geliyor. Her gün sosyal platformlarda yayınlanan binlerce iş ilanı da, bu tezimizi doğrular nitelikte. Çalışmak istediğiniz iş ne olursa olsun, sosyal medyaların arama bölümünü kullanarak o konuda birçok ilana ulaşmanız mümkündür.

Zira işverenlerin büyük bir kısmı, sosyal medya üzerinden personel aramaktadır. Siz de iş dünyasına buradan adım atabilir, belki de çok kısa süre içinde, dolgun maaşla çalışanlar kervanına sosyal medya üzerinden katılabilirsiniz! Sosyal medyadaki iş ilanlarını inceleyebilmek için, istediğiniz branşa ait sözcükleri arama bölümüne girmeniz yeterlidir. Bir misal verecek olursak, diyelim ki Facebook'ta iş aramak istiyorsunuz. Sayfanın üst tarafında yer alan mercek işaretli alana, hangi sektörde iş arıyor iseniz onunla ilgili birkaç sözcük yazmalısınız. Yani; asistan iş ilanı, teknisyen iş ilanı, çağrı merkezi elemanı ve benzeri…

Bu doğrultuda arama yaptığınızda, karşınıza çıkan ekrandan ilanları görmeniz mümkündür. Yapmanız gereken işlemler, diğer sosyal medya uygulamalarında da aynıdır. Bu uygulamaları, İOS play store ya da google play store üzerinden yükleyebilirsiniz. Bu yazımızda, iş ilan sitelerinin mobil uygulamalarına değindik. Sizler de bildirdiğimiz mobil uygulamaları kullanarak özgeçmişinizi işverenlerle paylaşabilir, işverenlerle hızlı bir şekilde bağlantıya geçebilir ve kendinize uygun ilanları inceleyebilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız2
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.