iPhone 8 Plus Telefon İncelemesi

iPhone 8 Plus Telefon İncelemesi

Yayınlanma:
iPhone 8 Plus Telefon İncelemesi

Modası hiçbir zaman geçmeyecek olan iPhone 8 Plus model telefon, 370 dolarlık global fiyatı ile ve üstün ileri teknolojisi ile bu gün bile aranan bir cihaz olmaya devam ediyor. 7.5 mm kalınlığa sahip olan iPhone 8 Plus model cihaz 202 gram ağırlık çekmekte, altın gri kırmızı ve gümüş renklere sahip özel alüminyum kasası ile geliyor. Bu kasa soğutma işini çok iyi yapacak şekilde dizayn edildi. Sistem Retina IPS LCD 5.5 inç mükemmel bir ekran barındırıyor.

iPhone 8 Plus Teknik Özellikleri

1920 x 1080 piksel çözünürlüğü olan bu cihazın 401 ppi yoğunluğu vardır. Ekranı koruma katmanı olarak İyonla güçlendirilmiş cam, foto-lüminesans önleyici kaplama ile kaplanmıştır. 3D Touch özelliği, geniş renk düğmesi gamı ve ekranın can damarı 625 nit maksimum parlaklık değeri ile öne çıkıyor. Sistem Apple A11 Bionic - on nanometre mimariye sahip güçlü bir çip ile yönetiliyor. Müşterilerin cebine göre 64 GB ve 256 GB olmak üzere iki ROM versiyonu bulunmaktadır. Önde çift kamera taşıyan iPhone 8 Plus 12 MP +12 MP 2X zoom yapabilen ve 4K çözünürlük sunabilen iki kamera taşır. Öne de 7 MP kamera yerleştirilmiştir. 2691 mAh çıkarılabilir olmayan bataryası 15 Watt adaptör ile besleniyor. Qi şarj da kablosuz dolum sağlıyor. Sistemde ivmeölçer, jiroskop, yakınlık, pusula, barometre, Siri asistanı ile rakip cihazlar arasında teknoloji konusunda bir adım önde olan telefon, sağlamlığı sıra dışı tasarımı ile her zaman talep edilecek bir modeldir.

iPhone 8 Plus Fiyatı

Global pazarda iPhone 8 Plus fiyatı 370 dolar olarak belirlenmiştir. Donanımı ve şıklığı -sağlamlığı ile bu fiyata değer diyebiliriz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.