Google "Gerçek" Para Kazanabileceğiniz Yeni Uygulamasını Duyurdu

Google, verilen görevleri yerine getirerek "gerçek" para kazanabileceğiniz yeni uygulaması Task Mate'i duyurdu. Uygulama şu an için sadece tek bir ülkede, sınırlı kullanıcı tarafından test edilmekte

Yayınlanma:
Google "Gerçek" Para Kazanabileceğiniz Yeni Uygulamasını Duyurdu

Ödüllü Anketler adlı mobil uygulaması ile kullanıcılara, kendilerine verilen anketleri doldurmaları halinde Google Play bakiyesi kazanma fırsatı tanıyan Google, şimdi ise kullanıcıların “gerçek” paralar kazanmalarına imkân sunacak yeni bir uygulama çıkardı.

İki Farklı Görev Çeşidi Yer Alıyor

Task Mate adlı uygulama, kullanıcılara iki farklı kategoride görevler veriyor. Bu görev gruplarından ilkini, oturduğunuz yerden yapabileceğiniz “sözlü kelime öbeği kaydetme” ya da “İngilizce bir kelime öbeğini yerel dile çevirme” gibi görevlerden meydana geliyor. İkinci kategorideki görevlerde ise “bir mağazanın ya da restoranın fotoğrafını çekmek” gibi dışarıya çıkmanızı gerektiren görevler bulunuyor.

Büyük ihtimal saha görevlerinin maddi kazancı, evde tamamlayabileceğiniz görevlerden biraz daha yüksek olacak. Task Mate kullanıcıları, bir göreve başlamadan önce görevin maddi karşılığını görebilecek ve buna göre görevi kabul edecek veya reddedecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.