Football Manager 2021 Tüm Platformlar İçin Satışa Çıktı

Football Manager 2021 Tüm Platformlar İçin Satışa Çıktı

Yayınlanma:
Football Manager 2021 Tüm Platformlar İçin Satışa Çıktı

Futbolu oynamayı değil yönetmeyi sevenlerin oyunu olan Football Manager 2021, tüm platformlar için çıkışını gerçekleştirdi.

FM21, PC versiyonu için makul bir fiyat etiketine sahip olsa da mobil versiyonunun fiyat etiketi pek çok oyun severi üzebilir. Mücadeleyi saha kenarında yönetmek isteyenlere hitap eden Football Manager serisinin en yeni oyunu olan Football Manager 2021 ya da kısa ismiyle FM21, an itibarıyla Epic Games Store, Steam, App Store ve Google Play’de çıkışını gerçekleştirmiş durumda. PC, Mac, iOS ve Android kullanıcıları için yayınlanacak FM21 Touch, FM21 Xbox versiyonu ile birlikte 1 Aralık tarihinde oyun severlere sunulacak.

FM21’in Nintendo Switch sürümü ise 2020 sona ermeden satışa çıkacak. Fiyatlar Kabul Edilebilir FM21’i ister Epic Games Store’dan ister Steam’den satın alın, 249 TL’lik bir fiyat etiketiyle oyuna sahip olacaksınız. FM21 Demo, tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulmuşken; FM21 oyun içi editör, 24 TL gibi bir etiketine sahip. Google Play ya da Apple Store’dan indireceğiniz FM21 Mobile ise 79,99 TL’lik bir fiyatla mobil oyuncuların beğenisine çıktı. Bir mobil oyun için 80 TL’lik bir ücretin ne kadar uygun olduğu ise tartışılır bir durum.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.