Instagram Guides Nedir? Nasıl Kullanılır?

Instagram Guides nedir, nasıl kullanılır? İşte merak ettiğiniz iki sorunun ayrıntılı yanıtları ve daha fazlası...

Yayınlanma:
Instagram Guides Nedir? Nasıl Kullanılır?

Instagram, son dönemde yeniliklerini birbiri ardına sunmaya devam ediyor. Sosyal medyada iyiden iyiye Facebook ve Twitter'ı tahtından eden platform, özellikle 'paylaşım' olanaklarını çeşitlendirerek hem büyüyor hem de kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda popüler sosyal medya ağı Instagram, Guides özelliğini dünya genelinde kullanıma sundu.

Guides ile içerik üreticileri dahil tüm kullanıcılar en sevdikleri yerleri, ürünleri ve gönderileri Instagram’da takipçileriyle öneri olarak paylaşabilecek. Instagram Guides nedir sorusunun yanıtı ise tam olarak şöyle; içerik üreticilerinin Instagram topluluğu için çok önemli bir ilham kaynağı olduğunu vurgulayan Instagram, Guides ile içerik üreticilerine destek olmayı amaçlıyor. Guides ile insanlar hem kendi rehberlerini hazırlayabilecek hem de en sevdikleri hesapların önerilerini keşfedebilecek ve onlardan ilham alabilecek. Peki Instagram Guides nasıl kullanılır? Yanıtı çok basit...

Guides içerikleri profilde özel bir sekmede yer alacak, aynı zamanda Stories ve direkt mesajlar aracılığıyla da paylaşılabilecek. Özetle paylaşım şekli bolca artıyor... instagram guides Ürün rehberleri ayrıca Instagram Shop sekmesinde yer alabilecek, böylece farklı insanlar tarafından keşfedilme fırsatı doğacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.