iPhone 12’de Bildirim ve Mesaj Sorunları Başladı

Bazı iPhone 12 ve iPhone 12 Pro kullanıcıları daha şimdiden “Mesaj ve bildirim gelmiyor.” Şikayetlerine başladı. Ülkemizde de satışa çıkacak olan bu modellerin ilk haftadan sorunlar çıkarması pek çok kişiye hayal kırıklığı yaşattı.

Yayınlanma:
iPhone 12’de Bildirim ve Mesaj Sorunları Başladı

Kısa bir süre önce iPhone 12 mini’yi satın alan çoğu kişinin de dokunmatik özelliği konusunda Apple’dan bir açıklama beklediğini söylemiştik. Peki kullanıcılar bu defa nasıl bir sorun ile karşı karşıya kaldı? Alınan bir bilgiye göre Mesajlar uygulamasına gelen bireysel mesajlar gözükmüyor.

Grup konuşmalarında iletilen mesajların da gözükmediği belirtildi. Bir kullanıcı, çocuklarının da bulunduğu bir grup mesajlaşmasında yer aldığını ve çocuklarından birinin Android işletim sistemli bir akıllı telefon kullandığını söyledi.

Çocuğunun mesajlarını görmediğini söyleyen bu kişi, mesajların Android ile donatılan akıllı telefonda görüldüğünü söyledi. Birçok kullanıcı da bu sorunu yaşadığını ve bu sorunun grupta Android kullanan bir kişinin olması hâlinde yaşandığını ifade etti. Bu sorunun iOS 14.1 veya iOS 14.2 güncellemeleri yüzünden meydana geldiğini düşünenlerin sayısı oldukça az.

Zira bir Apple kullanıcısı ile bir başka Apple kullanıcısı arasındaki iletişimde herhangi bir sorun görülmedi. Diğer sorun ise bildirimler ile alakalı. Bazı kişiler telefonuna yeni bir mesaj geldiğinde ekranda herhangi bir bildirimin görülmediğini açıkladı. Apple’dan bu konu hakkında bir açıklama ve bir çözüm beklenmekte.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.