Google Fotoğraflar, Sınırsız Depolama Özelliğini Bitiriyor

Google Fotoğraflar uygulamasının temel özelliklerinden biri olan sınırsız ve ücretsiz fotoğraf depolama planı 1 Haziran 2021 tarihi itibariyle sonlanıyor.

Yayınlanma:
Google Fotoğraflar, Sınırsız Depolama Özelliğini Bitiriyor

Google Fotoğraflar sınırsız depolama kapasitesi özelliği gelecek yıldan itibaren bitiyor. Bunun yerine Google daha farklı bir sistemi kullanıcının beğenisine sunacak.

Google tarafından yapılan açıklamaya göre Google Fotoğraflar ’ın temel özelliklerinden biri olan sınırsız depolama kapasitesi özelliğinin 1 Haziran 2021 tarihiyle biteceğini görmekteyiz. Belirtilen bu tarihten itibaren Fotoğraflar uygulamasına yüklenen fotoğraf ve videolar, Google üyeliğiyle beraber gelen 15 GB ‘lık ücretsiz depolama alanına dahil olacak.

Ayrıca, 1 Haziran 2021’den önce yüklenen fotoğraf ve videolar söz edilen 15 GB’lık ücretsiz alana muaf tutulacak. Sadece belirtilen tarihten itibaren yüklenen fotoğraf ve videolar bu alana dahil edileceği söylendi. Bunlara ek olarak daha fazla depolama kapasitesine ihtiyaç duyan kullanıcılar ise Google One’ın aylık 5,79 TL ‘den başlayan üyelik paketlerinden satın almaları gerekecek. Google One’ın üyelik paketleri ve ücretleri ise şu şekilde belirlenmiş durumda:

  • 100 GB depolama –Aylık 5,79 TL
  • 200 GB depolama – Aylık 11,59 TL
  • 2 TB depolama – Aylık 28,9 TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.