YouTube Mobil Uygulaması Daha Kullanışlı Hale Geldi

YouTube Mobil Uygulaması Daha Kullanışlı Hale Geldi

Yayınlanma:
YouTube Mobil Uygulaması Daha Kullanışlı Hale Geldi

Akıllı telefonların olmazsa olmazlarından biri haline gelen YouTube, sürekli yeni güncellemeler alarak kullanıcı deneyimini geliştirmeyi hedefliyor. Google tarafından yeni güncellemeyle gelecek olan özellikler de duyuruldu. Kullanıcıların izleme alışkanlıkları sayesinde yapılan yenilikler YouTube mobil uygulamasını daha kullanışlı hale getirecek.

Youtube Mobil Uygulamasına Gelen Özellikler

Gelişmiş Oynatma Sayfası: Videoların altyazısını açmayı sağlayan buton, daha kolay ulaşılabilir bir noktaya taşındı. Buna ek olarak otomatik oynatma düğmesinin de daha kolay kullanılabilmesi için yerinde değişiklik yapıldı.

Tam Ekrana Kolay Geçiş: Bundan sonra videoları tam ekran yapmak için yukarı doğru kaydırmak, tam ekrandan çıkmak için de aşağı doğru kaydırmak yeterli olacak.

Uyku Hatırlatıcısı: YouTube'un kısa süre önce görücüye çıkardığı uyku hatırlatıcısı ile birlikte video izlemeyi sonlandırıp uyumanız gerektiğini söyleyen bir hatırlatıcı kurulabilecek.

Video Bölümlerini Listeleme: Video Bölümleri özelliği sayesinde, izlediğiniz videoda herhangi bir bölüme geçebilmemiz sağlanıyor. Ayrıca bölüm listesinde o bölümde konuşulan konunun başlığı da yer almaktadır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.