iPhone 12 Tanıtılmadan Kablosuz Şarj Cihazı Ortaya Çıktı

Apple'ın bugün lansmanını yapacağı iPhone 12 ailesi daha ortaya çıkmamıştı ki bir Japon şirket, iPhone 12'ye özel yaptığı kablosuz şarj cihazını gösterdi...

Yayınlanma:
iPhone 12 Tanıtılmadan Kablosuz Şarj Cihazı Ortaya Çıktı

Apple, yeni iPhone modelleri olarak karşımıza çıkacak iPhone 12 serisini bugün yapacağı Hi, Speed lansmanı ile resmen tanıtacak ve tanıtıma saatler kala yeni iPhone’lar ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Akıllı telefon aksesuarları üreticisi MPOW, iPhone 12 ailesinin tanıtımına saatler kala ‘yeni iPhone’lar’ için geliştirildiğini söylediği mıknatıslı kablosuz şarj cihazını duyurdu.

MPOW, söz konusu cihaz için yayınlamış olduğu sayfasında iPhone 12 ismini hiç anmasa da üründen sürekli olarak ‘yeni iPhone’ olarak bahsetmekte. MPOW’un ürünün kullanım şeklini göstermek için yayınladığı görsele baktığımızda, ilk önce iPhone 11 ile tıpatıp aynı tasarıma sahip bir cihaz görüyor olsak da görseldeki detaya baktığımızda yeni iPhone’lar ile ilgili ipuçları yakalayabiliriz.

Kare şeklindeki kamera çerçevesine baktığımızda söz konusu modelin üçlü kamera şeklini devam ettireceğini görmekteyiz. Ayrıca cihazın herhangi bir kılıfın içinde olsa da düz çerçevelere sahip oluşu, Apple’ın oval çerçeve tasarımından iPhone 4/5 benzeri düz çerçevelere geçiş yapacağı söylentilerini doğrulamakta.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.