Call of Duty: Modern Warfare'a 'Boyutu Küçültecek' Güncelleme

Call of Duty: Modern Warfare'a 1.28 kodlu bir güncelleme geliyor. Bu güncelleme ile özellikle de PC kullanıcıları memnun olacak. Bunun sebebi ise bu güncelleme sayesinde oyunların modların kaldırılabilecek olması...

Yayınlanma:
Call of Duty: Modern Warfare'a 'Boyutu Küçültecek' Güncelleme

Oyun sektörünün köklü isimlerinden Activision'ın Call of Duty oyunu Modern Warfare, kısa süre sonra yeni güncelleme alacak.

"1.28" kodlu bu yeni güncelleme, oyunu PC’den oynayanların en sevdikleri güncelleme olabilir. Bunun sebebi ise oyuncuların, 1.28 güncellemesi sayesinde

Call of Duty: Modern Warfare'ın boyutunu küçültebilecek olmaları. Call of Duty: Modern Warfare'ın en büyük problemi, hiç şüphesiz depolama araçlarında işgal ettiği yerdi. Oyunun istediği alan, çıkış sırasında 175 GB açıklanmıştı. Yapılan güncellemeler, Call of Duty: Modern Warfare'ı 250 GB kapasiteli SSD’ye sığmayacak duruma getirdi. İşte bu sorun, 1.28 kodlu güncelleme ile çözülecek.

Oyuncular, yeni güncellemeyle birlikte sadece oynayacakları modları indirip, diğer modları bilgisayardan kaldırabilecekler. Yapılan açıklamaya göre PC oyuncuları, bu güncellemeyi çok beklemek zorunda kalmayacaklar. Zira güncelleme 1-2 gün içerisinde oyunculara ulaştırılacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.