Instagram Reels'e Yeni Ses Özellikleri Geldi

Instagram, TikTok benzeri kısa video paylaşım özelliği Reels için yeni özellikler getirdi. Tamamen ses üzerine yapılan yeni özellikler, tüm Instagram kullanıcılarına kademeli olarak sunulmaya başlandı...

Yayınlanma:
Instagram Reels'e Yeni Ses Özellikleri Geldi

Instagram’ın geçtiğimiz aylarda TikTok’a rakip olarak duyurduğu Reels özelliğinin uzun vadede kullanıcılar tarafından benimsenip benimsenmeyeceği henüz net değil. Ancak Instagram, ne olursa olsun rekabeti bırakmamak adına Reels üzerinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Yeni Instagram Reels Özellikleri

  • Paylaşım:Kullanıcılar artık DM yoluyla bir ses parçasını kullanan Reels koleksiyonlarını başkalarıyla paylaşabilecekler.
  • Ses kaydetme: Bu özellik, kullanıcılara sesleri uygulama içinde daha sonra kullanabilmek için kaydetme imkânı tanıyor. Kullanıcılar, kaydettikleri sesleri Reels kliplerinde istedikleri zaman kullanabilirler.
  • Aynı sesi kullanan videoları bulma: Instagram kullanıcıları, Reels’ta artık sesleri ve müzikleri kullanan diğer videoları tarayıp bulabilecek.

Reels güncellemelerinin bu denli hızlandırılması, Instagram’ın TikTok’a yetişebilmek için ürünü hızlı bir şekilde geliştirmeye çabaladığını gösteriyor. Ancak görünen o ki ABD’deki TikTok krizi çözüldüğü için, Instagram’ın Reels’ı öne geçirme çabalarına epey bir süre daha devam etmesi gerekecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.