CoD Modern Warfare Güncellemeleri Yıldırdı | Oyun SSD’lere Sığmıyor

CoD serisinin son oyunu CoD Modern Warfare, güncellemelerle PC oyuncularını resmen yıldırdı. Oyunu SSD'den oynamak isteyen oyuncular artık 250 GB'dan fazla boş alan bulmak zorunda...

Yayınlanma:
CoD Modern Warfare Güncellemeleri Yıldırdı | Oyun SSD’lere Sığmıyor

Call of Duty: Modern Warfare’in sistem gereksinimleri ilk kez açıklandığında, oyunun ihtiyaç duyduğu 175 GB’lık depolama alanının çok mu olduğunu düşünüyordunuz? Ne yazık ki oyunun boş depolama alanı açlığı önüne geçilemez bir şekilde büyümeye devam ediyor. Zira ağustos ayı güncellemesiyle 200 GB boyut sınırını aşan oyun, artık 250 GB’tan fazla depolama alanı istiyor.

SSD’ye Sığmıyor

Paylaşılan bir görselin de gösterdiği üzere CoD: Modern Warfare PC sürümü, eğer oyunu 250 GB kapasiteli bir diske yüklüyorsanız (büyük bir ihtimalle bir SSD’ye) yeterli alan yok uyarısı verip güncellemeyi yarıda kesiyor. Call of Duty serisinin son serisi COD: Black Ops Cold War’un açıklanan sistem gereksinimlerine göre oyunun depolama alanı ihtiyacı ise sadece 100 GB olarak gözükmekte. Ancak Call of Duty Modern Warfare’in son halini görünce, yeni oyun için talep edilen 100 GB’lık depolama alanının oldukça iyimser kalacağını söylemek yanlış olmaz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.