Apple, iPhone 12’yi Ne Zaman Tanıtacak?

15 Eylül'de sona eren Time Flies etkinliğinde Apple, bazı yeni cihaz ve dijital ürünlerini tanıtacak. Merakla beklenen iPhone 12 ise listede yok. Onun yerine Apple Watch Series 6. Nesil iPad Air gibi ürünler tanıtılıldı. Peki iPhone 12 ne zaman çıkacak?

Yayınlanma:
Apple, iPhone 12’yi Ne Zaman Tanıtacak?

15 Eylül'de Türkiye saati ile 20:00’da gerçekleştirilen Time Flies etkinliğinde yeni Apple ürünleri tanıtıldı. Yeni ürünler hakkında detaylı bilgiler için buraya tıklayabilirsiniz. Dünyanın en değerli şirketlerinden biri olan Apple, pandemi nedeniyle üretimi sarkan iPhone 12’yi ise etkinlikte tanıtmadı. Merakla beklenen 'büyük lansma' Ekim ayında! Ekim ayında gerçekleşmesi planlanan yeni ürünün tanıtımında dört farklı iPhone cihazı bulunacak.

Time Flies etkinliğinde Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, iPad Air gibi ürünler tanıtıldı. Yeni bir telefon tanıtımı yapılmamış olsa da üzerinde çalışmaların bitirildiği kesinleşen Apple Watch 6. başta olmak üzere Apple'ın ses getirecek bir etkinliğe imza attığına şüphe yok. Detayları aktarmaya devam edeceğiz...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.