Kavisli Ekrana Sahip İlk Akıllı Saat Oppo Watch Türkiye’de Satışta

Dünyanın ilk kavisli ekranlı akıllı saati olma özelliğine sahip Oppo Watch Türkiye’ye geldi. Türkiye satış fiyatı belirlenen akıllı saat, Apple Watch'a benziyor...

Yayınlanma:
Kavisli Ekrana Sahip İlk Akıllı Saat Oppo Watch Türkiye’de Satışta

İlk kavisli ekran formuna sahip akıllı saat olmasıyla ün salan Oppo Watch 41 mm ve 46 mm olmak üzere iki boyutta üretildi. Her boyutta kablosuz bağlantı özelliğine sahip olan akıllı saatlerin renk seçenekleri ise siyah, pembe altın, gümüş ve altın sarısı. 46mm boyutlu Oppo Wath siyah ve parlak altın sarısı renk seçeneklerine sahipken 41 mm boyutta olan seride ise pembe altın, gümüş ve siyah renk çeşitleri mevcut. Pembe renk burada 41 mm boyutlu modelin kadınlara yönelik olduğuna dair bir vurgu adeta.

İşte özellikleriyle Oppo Watch

Saatin biçimsel formunun yanı sıra sahip olduğu işlevsel özellikleri de merak konusu elbette… Oppo Watch her zaman açık durumda bulunan nabız dinleme özelliği ile sağlık takibini hem günlük rutin hayat içinde hem de egzersiz sırasında yapabiliyor.

Egzersiz konusunda sesli koç özelliğine sahip 5 adet program bulunuyor. Bu 5 program; yağ yakma koşusu, fitness koşusu, yüzme, bisiklete binme ve yürüyüş olarak açık hava sporlarını kapsıyor. Ayrıca kapalı alan sporları içinse 100'ün üzerinde farklı spor seçeneklerinin yer aldığı Google Fit programı da akıllı saatte bulunuyor.

Kıyafetin rengini alıyor

Her gece uyku izleme özelliği sayesinde kullanıcıların uyku durumlarıyla ilgili kayıtları tutan saat, bunun dışında eğlenceli ve farklı bir niteliğe de sahip. Oppo Watch’ da bulunan HeyTap Health uygulaması sayesinde kişi kendi fotoğrafını çektiği takdirde saatin ekranı kullanıcının kıyafetine uygun renge dönüşüyor. Dış tasarımı ve işlevsel özellikleri ile dikkat çeken Oppo Watch 41mm’ nin Türkiye satış fiyatı 1.799 TL iken 46mm boyutunda olan akıllı saatin ise 2.299 TL olduğu belirtildi. MediaMarkt'ın bu modeli 2.199 TL'den satışa sunduğu dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.