Google Haritalar'dan Koronavirüs Güncellemesi! Güncelleme Neler Getirecek?

Google’ın Haritalar uygulaması yakın bir zamanda korona virüs ile ilgili bir güncelleme alacak.

Yayınlanma:
Google Haritalar'dan Koronavirüs Güncellemesi! Güncelleme Neler Getirecek?

Google’dan gelen bir sızıntı haberine göre, Google Maps, tıpkı Sağlık Bakanlığı’nın 'Hayat Eve Sığar' uygulamasında olduğu gibi korona virüs böglelerini haritalar üzerinde gösteriyor olacak.

Google Maps yani Google Haritalar, Google’ın güncellemeleri ve geliştirmeleri sayesinde birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Tüm dünyayı sarsan, ekonomik ve sağlık problemlerine yol açan korona virüs pandemisine karşı yeni bir çözüm sunmaya hazırlanan Google Haritalar uygulaması, korona virüs haritalarını bünyesinde barındıracak.

Dış basında yer alan bir habere göre Google, korona virüsün en yoğun olduğu lokasyonları Google Haritalar üzerinde gösterecek. Bu şekli ile Google Haritalar’ın kullanıcıları hem her zaman olduğu gibi yol tarifi alacak hem de bunun yanında korona virüsün yoğun olduğu yerleri görebilecek ve korona virüs haritasını inceleyebilecek. Google’ın bu konuda, korona virüse dair mevcut verileri Wikipedia, Johns Hopkins Üniversitesi, New York Times ve Brihanmumbai Municipal Corporation’dan anlık olarak alacak ve kullanıcılarına sunacak.

Koronavirüs Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Google Haritalar’ın korona virüs ile ilgili güncellemesini ABD’deki kullanıcılar içinde test ettiği söyleniyor. ABD dışında yaşayan Google Haritalar kullanıcıları korona virüs ile ilgili özellikten faydalanacak mı sorusunun cevabı ise henüz belirsiz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.