İşte Intel’in Yeni Logosu

İşlemci sektörünün dev firması Intel, yeni şirket logosunu açıklarken Intel Evo markasını da duyurdu. Intel’in logosunda köklü değişiklikler olduğu gözlemlendi.

Yayınlanma:
İşte Intel’in Yeni Logosu

Intel’in son yıllarda işleri pek de istediği gibi gitmiyordu. Özellikle AMD’ye karşı Pazar kaybetmeye başlayan şirket, NVIDIA’nın yeni 3000 serisi kartlarına da istenildiği gibi hazırlık yapamadı. Basındaki pozisyonunu da kaybetme belirtileri gösteren işlemci markası, markasını yenilemek için harekete geçti. Şirketin logosu yenilenirken alt markaların da logoları değişikliğe uğradı. Bunun dışında Intel Evo serisi de ilk kez piyasaya duyurulmuş oldu.

Şirketin yeni logosu müşterilerin beğenisine çıktı. Intel kendi logosunun dışında iRIS, Xeon, Evo, Core, Pentium, Optane logolarını da yeniledi. Intel’in bundan sonraki tüm ürünlerini de yeni logolara uygun şekilde tasarlayacağı biliniyor. Ürünlerin üzerinde görülen etiketler, o ürünlerin hangi dönem üretilmiş olduğunu göstermiş olacak.

Yeni logo firmanın sektördeki üçüncü logosu oldu. 2006 yılından bugüne kadar küçük değişiklikler yaşayan logonun minimalist anlayışı kendisini alt markalar üzerinde de gösterdi. Intel, logo değişikliği dışında yeni Ürün Evo’yu da tanıttı. Evo 11. Nesil Core ile Project Athena’nın birleştirildiği yeni bir platform olacak. Firmanın yaptığı açıklamaya göre bu platform tamamen yenilendi ve ürün temeli için binlerce saatlik çalışmalar yapıldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.