Uzun Süredir Beklenen Excalibur G780 Sonunda Satışa Sunuldu!

Oyun severler ve teknoloji tutkunları tarafından uzunca bir süredir merakla beklenen Excalibur’un yeni dizüstü bilgisayarı G780 satışa sunuldu. İşte cihazın özellikleri...

Yayınlanma:
Uzun Süredir Beklenen Excalibur G780 Sonunda Satışa Sunuldu!

Yüksek performans ve maksimum hız elde etmek isteyen oyun tutkunları ve bunun yanında mimarlar, dizayn çalışanları ve çeşitli düzeydeki öğrencilerin kullanımı için tasarlanmış olan Excalibur G780 model dizüstü bilgisayar satışa çıkarıldı.

Söz konusu cihaz uzunca bir süredir tutkunları tarafından merakla bekleniyordu. Excalibur G780 dizüstü bilgisayarı, Excalibur ailesinin en geniş ekrana sahip olan üyesi olma niteliği ile ön plana çıkıyor. Son derece ince olan çerçeveli ekranı, Intel güvencesi ile üretilmiş 10. Nesil işlemcisi, oyun ve dizayn deneyimleri için üretilmiş olan çarpıcı ekran kartı tercihleri ve soğutma teknolojisi ile kullanıcıların beğenisine sunulan Excalibur G780, her zaman yüksek performans amaçlayan teknoloji tutkunları için de oldukça çeşitli konfigürasyon seçeneklerini bünyesinde barındırıyor.

Performans Anlamında Dünya Lideri Olma Hedefi!

Mobil dizaynı ile oyun ve performans dünyası kapsamında yeni ve başarılı bir deneyim sunma hedefi bulunduran Excalibur G780 model dizüstü bilgisayar, 17 inç’lik 300 NIT ve 144Hz değerlerindeki ekranı, RGB özellikteki klavyesi, 8mm çerçevesi ve NVIDIA RTX model ekran kartı seçenekleri ile kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.