Huawei’nin Merakla Beklenen Tableti MatePad 10.4 Sonunda Türkiye'de!

Dünyaca ünlü telefon markası, yeni tableti olarak bilinen MatePad 10.4'ü sonunda Türkiye pazarında da satışa sundu. İşte söz konusu tabletin dikkat çeken özellikleri ve satış fiyatı…

Yayınlanma:
Huawei’nin Merakla Beklenen Tableti MatePad 10.4 Sonunda Türkiye'de!

Yüzde 84 oranında ekran / gövde değerine sahip olan Huawei MatePad 10.4 model tablet, 7,35 mm’lik inceliğe ve 450 gr’lık bir ağırlığa sahip bulunuyor. Yeni MatePad 10.4 modeli, 224PPI kapsamında 2000x1200 değerinde çözünürlüğü ve NTSC renk gamı kapsamındaki yüzde 70,8 oranını destekleyen 10,4 inç’lik ve 2K FullView özellikli ekranı ile geliyor.

Kullanıcısının göz yorgunluğunu uzun süreli kullanımlarda minimum düzeyde tutmayı amaçlayan ekran panelindeki işlevsellik ise TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık bünyesi tarafından da onaylanmış görünüyor. Ürün kapsamında 3D stereo ses efektleri bağlamında Histen 6.0 da destekleniyor.

İşte Huawei Mate Pad 10.4 Satış Fiyatı!

Küresel çapta faaliyet gösteren Çin markası Huawei bir süredir çeşitli tartışmaların merkezinde yer alsa da ürün geliştirmeye ve uluslararası pazarlarda satışa sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak üretilmiş olan Huawei imzalı Mate Pad 10.4 tabletin de Türkiye pazarına girdiği görülüyor. Söz konusu cihazın fiyatı ise 2.399 TL olarak dikkat çekiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.