NBA 2K21 Çıkış Tarihi Kapak Yıldızı Oyun Modları ve Yenilikler

NBA 2K21 Çıkış Tarihi Kapak Yıldızı Oyun Modları ve Yenilikler

Yayınlanma:
NBA 2K21 Çıkış Tarihi Kapak Yıldızı Oyun Modları ve Yenilikler

NBA 2K21 kapak yıldızı, çıkış tarihi, MyTEAM, MyCAREER, MyGM, yeni özellikler, yeni nesil, PS5, Xbox Series X ve daha fazlasına hazır mısınız? 2K Sports yıllardır basketbol oyun pazarına hakim oldu ve bu durum 2020'de değişmeyecek. Öngörülebilir gelecekte sahada NBA’i göremesek de, NBA 2K21'de simüle etmek için bir şansımız var. NBA 2K21'in yeni nesil konsollar PS5 ve Xbox Series X'e geçişe yönelik harika bir oyun olacağına inanıyoruz.

EA’nın bir yıllık aradan sonra geri dönen NBA Live 21 ile 2K oyunların harika bir sürüm çıkarması her zamankinden daha önemli olabilir. Eylül ayının ilk haftasında çıkışını gerçekleştirecek. PS5 ve Xbox Series X'in piyasaya çıkmasıyla birlikte yeni bir sürümün de yıl sonuna doğru çıkmasını bekliyoruz. Zira NBA Live 21'in çıkacak olması ve meraklılarının artan beklentileri ile birlikte 2K Games'in basketbol oyunlarındaki üstünlüğünü sürdürmesi noktasındaki baskı artıyor. NBA-2k21-kapak

Kapakta kimler var?

Anthony Davis ve Dwayne Wade geçen yıl kapaktaydı. Bu yıl, Portland Trail Blazers’ın yıldızı Damian Lillard, standart versiyonun kapağında yer alırken, kaybettiğimiz tüm zamanların en büyük NBA oyuncusu Kobe Bryant da Legend yerini ‘Mamba Edition’ adını alan sürümün kapak yüzü oldu.

LeBron James, İdris Elba, Luka Doncic, Vince Carter, Kevin Durant ve Michael Jordan gibi dev isimlerin ilerleyen aylarda duyurulması beklenen sürümlerde ‘kapakta’ görünmesi bekleniyordu ama New Orleans Pelicans forveti Zion Williamson’da karar kılındı. Mevcut spor oyunlarında, çevrimdışı oyunlar geçmişte kaldı ve birçok oyuncu çevrimiçi modların zorluklarının üstesinden gelmeyi seçiyor. Ancak 2K için durum böyle değil. Her yıl üst düzey Kariyer Modu'nu üretmeye devam ediyorlar, çünkü seviyoruz!

Daha az para harcamak istiyoruz!

En son NBA 2K20 de dahil olmak üzere NBA 2K serisindeki bir başka büyük ölçüde başarılı oyun modu, MyTEAM. MyTEAM'de kesinlikle çok sayıda mikro dönüşüm var, bu da sıradan oyuncuların yapıma biraz ekstra para yatırmaya istekli olanlarla rekabet etmelerinin zor olduğu anlamına geliyor. Bu alışılmadık bir durum değil, ancak oyunun tek başına standart sürüm için 59,99 Euro olarak fiyatlandırılmasıyla beraber başarı için artık ‘büyük miktarlarda’ para ödemeye gerek kalmamalı. NBA 2K21, oyun tarihinde önemli bir an olacak. 2K Games, NBA 2K21 ve yaklaşmakta olan futbol oyunuyla iyi performans gösterirse, spor oyunları türünde tektonik bir değişimi kolayca görebiliriz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.