Humanscale'den Ayarlanabilir Bilgisayar Standı

Humanscale'den Ayarlanabilir Bilgisayar Standı

Yayınlanma:
Humanscale'den Ayarlanabilir Bilgisayar Standı

Humanscale tarafından geliştirilen QuickStand Eco, kullanıcıların bir masada çalışırken oturma ve ayakta durma pozisyonları arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmalarını sağlayan ayarlanabilir bir bilgisayar standıdır. Ürün, hareketi teşvik eden, ofislerde üretkenliği artıran ve sabit duruşun olumsuz etkilerini azaltan "aktif iş istasyonları" oluşturmak için Humanscale tarafından tasarlandı.

Quickstand Eco, kullanıcıların istedikleri gibi oturma pozisyonundan ayakta durma pozisyonuna anında geçmelerini sağlayan kendinden kilitlemeli bir mekanizma kullanarak çalışıyor. Bu şekilde hassas ayarlar için kullanılan aparatlara olan ihtiyaç da ortadan kalkmış oluyor.

Quickstand Eco'nun taşınabilir olması ve ofis içinde rahatça hareket ettirilebilmesi de oldukça önemli bir özellik olarak göze çarpıyor. Humanscale yaptığı açıklamada ürünü şöyle tanıtıyor: "QuickStand Eco basit kurulum, taşınabilirlik ve zahmetsiz ayarlanabilirlik özelliklerine sahiptir. Sıradan masaüstlerini sağlıklı, aktif çalışma alanlarına dönüştürür." QuickStand Eco, tamamen sürdürülebilir, toksik olmayan malzemelerden üretilmiştir ve Humanscale'in dediğine göre bu özelliği, Quickstand Eco'yu yelpazesindeki en çevre dostu stand ürünlerinden biri haline getirmektedir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.