Facebook Shops ile vitrin oluşturup ürün satılabilecek

Facebook Shops ile vitrin oluşturup ürün satılabilecek

Yayınlanma:
Facebook Shops ile vitrin oluşturup ürün satılabilecek

Facebook Shops adındaki yeni servis bundan sonra işletmeler ürünlerini Facebook üzerinden kendi vitrinleri sayesinde doğrudan kullanıcılar ile buluşturabilecek. Daha önce Facebook Marketplace ile e-ticarette önemli hamleler yapan sosyal medya devi şimdi de Facebook Shops servisini duyurdu. Yeni servis sayesinde işletmeler Facebook üzerinden doğrudan kendi ürünlerini satabileceği vitrinler oluşturabilecek. Satmak istenilen ürünler ile oluşturulan vitrinlerin kapak görselleri, renkleri ve fotoğrafları gibi birçok özelleştirilebilir seçenek ile ön plana çıkarılabilecek.

Facebook Shops nasıl kullanılır?

Tamamen ücretsiz olan Facebook Shops'ta ürün satmak için işletmeler kendi vitrinlerini oluşturabilecek. Facebook bu hizmeti tamamen ücretsiz olarak sunarken ön plana çıkmak için reklam vermek isteyen işletmelerden gelir elede edecek. Facebook Shops üzerinden satılan ürünler vitrinlerde kullanıcılar ile buluşurken Messenger, WhatsApp ve Instagram Direkt sayesinde de işletme ve müşteri iletişim içerisinde olacak.

Facebook tüm servisleri ile Facebook Shops'u entegre ederken yakın dönemde ise sohbet üzerinden de vitrinleri görme ve sipariş verme özelliği de aktif olacak. Öte yandan kısa bir süre içerisinde işletmelerin kullanıcılara ödül programı başlatması gibi birçok ek özelliğin de servise eklenmesi bekleniyor. Instagram yemek siparişi çıkartması kullanıma sunuldu

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.