Vestel Akıllı Saat satışta. İşte yerli akıllı saat VFit özellikleri

Vestel Akıllı Saati VFit özellikleri

Yayınlanma:
Vestel Akıllı Saat satışta. İşte yerli akıllı saat VFit özellikleri

Son yıllarda büyüme gösteren akıllı saat sektörüne yerli bir ürün geldi. Vestel akıllı saat pazarına sunduğu VFit özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekmeyi başarıyor. Son dönemin popüler pazarı akıllı saat sektörüne birçok üretici farklı ürünler geliştirirken yerli firmalar da pazardan pay almak için harekete geçti. Vestel VFit akıllı saati ile pazara iddialı bir giriş yaparken cihaz dikdörtgen tasarımı ve uygun fiyatı ile rakiplerinin arkasında kalmıyor.

Vestel akıllı saat VFit özellikleri

Vestel tarafından geliştirilen akıllı VFit tasarımı ile farklılaşıyor. Dikdörtgen bir tasarıma sahip olan cihaz 12 mm'lik paslanmaz çelik gövdeye sahip. Gövde mavi ve kırmızı olmak üzere farklı seçenek sunan VFit ekranında ise 1.3 inçlik IPS panel kullanıldı. Vestel VFit 8 farklı spor modu desteklemenin yanı sıra adım ölçümü, kalp atışı ölçümü ve uyku takibi gibi birçok özelliğe sahip.

Vestel akılı saati özellikleri arasında mesaj ve çağrı cevaplama, sosyal medya bildirimlerini gösterme, uzun pil ömrü ve su geçirmeme gibi özellikleri ile de öne çıkmayı başarıyor. Cihaz Vestel mağazalarında ve alışveriş sitelerinde 299 TL fiyat etiketiyle ile satışa çıkarıldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.