Xiaomi'den çılgın telefon! 18 GB RAM'li Xiaomi Otix Phone Pro

Xiaomi'den çılgın telefon! 18 GB RAM'li Xiaomi Otix Phone Pro

Yayınlanma:
Xiaomi'den çılgın telefon! 18 GB RAM'li Xiaomi Otix Phone Pro

Son dönemde veri sızdırma iddiaları ile gündemde olan Xiaomi yeni modeli ile herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor. Xiaomi Otix Phone Pro isimli model tam 18 GB RAM ve ilginç özelliklerle gelecek. Son dönemde Mi Note 10 Lite modeli ile büyük beğeni alan ve akıllı telefon sektöründe farklılaşan Xiaomi kullanıcı verilerini başkalarına vermekle suçlanıyordu.

Forbes dergisi tarafından yapılan iddialar Xiaomi tarafından kesin bir dille reddedilmişti. Bu iddialar ile zorlu bir süreçten geçen Xiaomi yeni modeller üzerinden çalışırken internette Otix Phone Pro özelliklerine ilişkin bilgi sızdırıldı. Xiaomi 150 MP kameralı ilk telefonu üretebilir Rusya'da Xiaomi çalışanı olduğunu iddia eden "Rhymie" isimli bir kişi Otix Phone Pro özellikleri hakkında bilgi vererek telefonun 18 GB RAM ile geleceğini ve daha önce başka bir modelde kullanılmayan bir arayüze sahip olduğunu söyledi.

Xiaomi Otix Phone Pro özellikleri

İnternette sızdırılan bilgilere göre Xiaomi Otix Phone Pro MIUI arayüzünün daha fazla özelleştirilmiş bir versiyonunu kullanacak. Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak olan model 18 GB RAM ile gelecek. Ekran kısmında ise 1440p çözünürlük sunacak olan Otix Phone Pro Amoled ekrana sahip olacak ve DC Dimming özelliğini destekleyecek. Samsung Galaxy S20 Ultra inceleme

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.