GTA 6 resmen açıklandı: Geliştirme süreci başladı

Sadece oyun dünyasının değil eğlence sektörünün en çok sevilen ürünlerinden olan GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 için hazırlıkların resmen başladığı açıklandı.

Yayınlanma:
GTA 6 resmen açıklandı: Geliştirme süreci başladı

Oyun haberleri sitesi Kotaku'da yayınlanan bir incelemeye göre Rockstar'ın sıradaki projesi yeni bir GTA oyunu olacak. GTA 5'in milyonlarca kişi tarafından büyük bir beğeniyle oynanmasının ardından serinin yeni oyununa ilişkin ilk resmi haber gelmiş oldu. Jason Screirer tarafından yapılan haberde GTA serisini sevenlere güzel bir haber verilmiş olsa da oyunun geliştirme sürecinin henüz başında olunduğu ve yayınlanmasına daha yıllar olduğu belirtildi.

GTA 6 hakkında ilk bilgiler

Jason Screirer tarafından yapılan haberde Rockstar şirketinin çalışma şartlarına ilişkin detaylar da belirtildi. Şirket çalışanlarının Red Dead Redemption 2 oyunun geliştirme sürecinde haftada 100 saat çalıştıkları ve bu durumdan memnun olmadıkları belirtildi. Öte yandan GTA 6 hakkında paylaşılan bilgilere göre yeni oyun Rockstar oyunlarına göre daha küçük ölçekli olarak piyasaya sunulabilir. Oyunun daha sonra paylaşılacak güncellemeler ile genişleyebileceği ve bunun şirket çalışanlarının üzerindeki baskıyı azaltmak olduğu belirtildi.

Bu haberler ilginizi çekebilir;

PlayStation 5 DualSense özellikleri ve fiyatı

Epic Games’in eğlenceli mobil oyunu Spyjinx ile tanışın

NBA 2K20 İncelemesi

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.