Oyun Meydanlarındaki Yenilmezliğinizi Monster Gaming Kulaklık ile Sürdürün

Oyun Meydanlarındaki Yenilmezliğinizi Monster Gaming Kulaklık ile Sürdürün

Yayınlanma:
Oyun Meydanlarındaki Yenilmezliğinizi Monster Gaming Kulaklık ile Sürdürün

Son yıllarda çıkan AAA oyunlarda oynanış, senaryo, grafik gibi alanlarda ciddi bir sıçrama yaşandı, bunun izleri yeni nesil oyunlarda da kendini gösteriyor. Oyunlardaki ses tasarımı ise çoğu zaman gözden kaçan fakat gameplay denilen olgunun olgunlaşmasına belki de en çok katkı sağlayan etmen oluyor.

Bundan 10-15 yıl önce yayınlanan oyunları dikkatle incelediğinizde diyaloglardan çevre seslerine, müziklerden atmosferik ses unsurlarına kadar hemen her şeyin, bugünle kıyaslanmayacak derecede zayıf kaldığını görebilirsiniz. Bunun altında oyunları disklere sığdırma çabası başta olmak üzere birçok neden yatıyor. Tabii artık bugüne odaklanıp güncel oyunların size yaşattığı görsel ve işitsel tecrübeye odaklanmanız en doğrusu. Bu odaklanma sürecinde en iyi yardımcınız ise şüphesiz gaming kulaklık modelleri oluyor.

Oyunlardaki Sesleri En Doğal Hâlleriyle Duyun

Kimi çevrelerce eleştirilse de oyun yayıncılarının birazcık da zorlamasıyla oyun geliştiricileri, ortaya koydukları hemen her oyunda çok oyunculu özelliğini devreye alıyor. Senaryo modlarıyla tatmin edici bir oynanış sunan yapımlarda ilgili modun tamamlanmasının ardından çok oyunculu sürece başlanabiliyor. Hem bu tarz eklektik olarak kabul edebileceğimiz yapımlarda hem de varlığını, doğrudan doğruya çok oyunculu oyun deneyimi üzerine inşa eden yapımlarda sesli iletişim, başarıya giden en önemli anahtarlardan biri.

Çeşitli teknoloji yayınlarında gerçekleştirilen sohbetlere konu olan gaming kulaklık önerisi başlıkları da bu nedenle çok rağbet görüyor. Her oyuncu, bireysel ve takım bazlı olarak eksiksiz bir oyun tecrübesi yaşarken bu süreçte kendilerini yarı yolda bırakmayacak, yüksek performanslı ve ergonomik bir oyuncu kulaklığı edinmek istiyor. Geniş sürücülere sahip gaming kulaklık çözümleri, ilk etapta kullanıcıya oyundaki sesleri mümkün olan en iyi şekilde yansıtıyor.

Tatmin edici baslar, ayrıntıların kolayca algılanabilmesini mümkün kılan tizler ve her iki ton arasında boğulmayan, daha çok diyalog ve benzeri noktalarda önemi ortaya çıkan mid’ler sunan kulaklıklar, konforlu yastıkları sayesinde uzun soluklu kullanımlarda herhangi bir rahatsızlık yaratmıyor. Sanal çevresel ses desteğine de sahip olabilen gaming kulaklık çeşitleri, oyunların âdeta içinde yer alınabilmesini sağlıyor. Hatta kimi kullanıcılar, Windows 10 ile birlikte kullanılabilen Dolby Access uygulamasıyla, ekstra ses geliştirmeleri de yaparak elde ettikleri işitsel tecrübeyi çok daha iyi hâle getirebiliyor.

Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ile Zafere Bir Adım Daha Yaklaşın

Arkadaşlarıyla sürekli iletişim hâlinde kalarak takım birlikteliğini en yoğun şekilde yaşayan oyuncular için mikrofonlu oyuncu kulaklıkları, en önemli oyuncu aksesuarları arasında yer alıyor.

Oyun esnasında sesin, karşı tarafa parazitsiz ve net olarak iletilebilmesi, saniyeler içerisinde alınması gereken kararların ve saliseler içerisinde atılması gereken adımların belirlenmesinde etkili rol oynuyor. Bunun için de özelleştirilmiş, açısı ayarlanabilen ve kullanılmadığı zamanlarda, uzaktan kumanda yardımıyla devre dışı bırakılabilen mikrofonlara sahip gaming kulaklık çözümleri tercih ediliyor. Ses iletimindeki kalite sayesinde oyun yayınları yapılabilmesini ve oyun videoları hazırlanabilmesini de mümkün kılan mikrofonlar, gaming kulaklık fiyatları noktasında değişikliklere neden olabiliyor.

Temel düzeyde mikrofona sahip olan, oyunculara özgü sınırlı düzeyde özellik sunan oyuncu kulaklığı fiyatları giriş seviyesinde bulunurken, basla birlikte titreşim sağlayabilen, RGB LED aydınlatmalarla zenginleştirilen ve daha pek çok kabiliyeti yanında taşıyan modeller, daha farklı fiyatlardan kullanıcılara sunuluyor. Geliştirdiği oyuncu bilgisayarlarıyla olduğu kadar oyuncu ekipmanlarıyla da Türkiye’deki gamer’ların gönlünü fetheden Monster, gaming kulaklık konusunda da uzmanlığını konuşturuyor.

Pusat Virtual 7.1 RGB gaming headset, bir oyuncu kulaklığından beklediğiniz tüm özellikleri ve daha fazlasını beraberinde getiriyor. Eğer odanızda çevresel ses sistemi kullanmıyor, ancak bu etkiyi bireysel olarak deneyimlemenize olanak tanıyacak bir kulaklık almayı düşünüyorsanız, daha fazla vakit kaybetmeyin ve Pusat’ın sunduğu berrak sesle bir an önce tanışın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.