Huawei MediaPad T5 İnceleme

Huawei, akıllı telefonlarından sonra tabletleriyle de göz kamaştırmaya devam ediyor…

Yayınlanma:
Huawei MediaPad T5 İnceleme

Huawei'nin yeni tableti MediaPad T5, eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin bir numaralı tercihleri arasında yerini alabilir. MediaPad T5'nin göze çarpan ilk özelliği ekranı. Yeni Huawei tabletinin ekranı oldukça büyük. Eğer siz de Youtube üzerinde çok fazla vakit geçiriyorsanız ya da artık dijital dünyanın büyülü gücüne kapılıp dizileri internetten seyrediyorsanız MediaPad T5 sizin göz gezdirebileceğiniz niteliklere sahip şekilde karşımıza çıkıyor.

Tabletin dış tasarım malzemesi plastik ve çelikten yapılmış. Her ne kadar büyük bir ekrana sahip olsa da elde tutuşu kolay olduğundan dolayı bu büyük ekran sizi sıkıntıya sokmayacak. Tabletin ağırlığı 450 gram. Bu nedenle zorlanmadan kaldırılıp, kolayca taşıyabileceğiniz geniş ekranlı bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Tabletin ekran büyüklüğü 10,1 inç şeklinde ayarlanmıştır. Her ekranı büyük olan teknolojik cihazda yüksek görüntü kalitesi elde edilemez.

Ancak MediaPad T5 size yüksek görüntü kalitesi de sağlayabilecek şekilde donatılmış. 1.920×1.080 piksel Full HD çözünürlüğü bulunduğundan dolayı kesinlikle ekranın görüntü kalitesinden şüphe etmeden satın alabilirsiniz. Özellikle video, film ve dizi seyretmek için tablet almayı düşünenler tercihlerini MediaPad T5'ten yana kullanabilirler.

Piliyle iddialı...

MediaPad T5'in içerisindeki özelliklere baktığım zaman işletim sisteminin Android 8.0 olduğunu görmekteyim. Yeni çıkan tabletin şarj doldurma özelliklerini de sizler için araştırdım. Birçok yeni çıkan tablet gibi MediaPad T5 de micro USB yardımıyla şarj doluyor. Tabletin pil gücü ise; 5.100 mAh olarak belirlenmiş. Bu yüzden uzun süreli kullanım tercih edenler için pil açısından da MediaPad T5 uygundur. Huawei MediaPad T5 sadece ekranı ya da pil gücüyle de göz doldurmuyor. Bunun haricinde hoparlörü sayesinde dikkat çekmeyi başarıyor.

Örneğin; Youtube'dan bir müzik açtınız ve dinliyorsunuz. Sesi en yüksek %100 seviyesine getirseniz bile seste herhangi bir bozulma olmadığını görebileceksiniz. Bu da ekranla verdiği dizi, video, film seyretme keyfini hoparlörü sayesinde de desteklediğini gösteriyor. Huawei'nin yeni tabletinde hem ön, hem de arka kamera göze çarpıyor. Öndeki selfie kamerası 2 MP olarak ayarlanmış. Bir telefonla kıyaslandığı zaman çok iyi selfieler ya da videolar çekebileceğinizi söyleyemem.

MediaPad T5'in hafıza özelliklerinden söz etmek istiyorum. Tabletin içerisinde 2 GB'lık bellek sizleri karşılıyor. Depolama alanı ise; 16 GB boyutunda piyasaya sürülmüştür. Ayrıca tablette Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS gibi özel bağlantı ayrıcalıkları mevcuttur. Üstelik tableti alanlara Huawei'nin bir de hediye sürprizi bulunmaktadır. Huawei tableti alanlara hediye olarak 5 GB ekstra olarak bulut depolama alanı vermektedir. Artılar Ses Ekran Tasarım Fiyat Eksiler Ön ve arka kameralar

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.