Lenovo, yılın ikinci çeyreğinde de zirvede!

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, ‘Akıllı Dönüşüm’ stratejisi doğrultusunda sektörde liderliğini sürdürüyor.

Yayınlanma:
Lenovo, yılın ikinci çeyreğinde de zirvede!

Teknoloji devi Lenovo, IDC ikinci çeyrek finansal sonuçlarına göre dünyada PC pazarında %25,1'lik pazar payı ile lider oldu. Lenovo, GFK sonuçlarına göre Türkiye’de de %26,1 pazar payı ile zirvedeki yerini korurken, oyun kategorisinde de %23,1 pazar payı ile lider.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, ‘Akıllı Dönüşüm’ stratejisi doğrultusunda sektörde liderliğini sürdürüyor. IDC ikinci çeyrek rakamlarına göre toplam PC pazarı dünyada 64,9 milyon adet olarak gerçekleşirken; Lenovo, 16,2 milyon adetle rakiplerini geride bıraktı. Lenovo, IDC rakamlarına göre dünyada PC pazarında %25, 1 pazar payı ile lider oldu. Açıklanan IDC sonuçları doğrultusunda ikinci çeyrekte dünyada her dört bilgisayardan biri Lenovo oldu.

Lenovo, Türkiye’de GFK’ya göre 2019 ilk yarı sonuçlarına göre de %26,1 pazar payı ile liderliğini sürdürdü. Lenovo, GFK sonuçlarına göre atılımlarını devam ettirdiği oyun kategorisinde de önceki yıla göre %5,1 artış ve %23,1 pazar payı ile oyun pazarının lideri oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.