Android Telefonlarda Tasarım Nasıl Yapılır?

Android Telefonlarda Tasarım Nasıl Yapılır?

Yayınlanma:
Android Telefonlarda Tasarım Nasıl Yapılır?

Adobe Photoshop, fotoğrafçıların ve tasarımcıların her zaman ilk tercihi oluyor. Bununla birlikte son dönemde sosyal medya için kaliteli postlar paylaşmak isteyenler de kullanacakları görseller için yine photoshop’u tercih ediyor. Ancak her zaman insanlar Adobe Photoshop programın kullanamıyor. Özellikle Android telefon kullanan kullanıcılar için bu programı kullanmak imkansız çünkü Adobe Photoshop, Android içerisinde yer almıyor.

O yüzden de Android kullanıcıları mobil için alternatifler arıyor. Biz de bu yazımızda Android telefonlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz tasarım programlarını bir araya getirdik.

Snapseed

Snapseed, Google Play Store içerisinde en yüksek oy alan tasarım uygulamalarından bir tanesi. Adobe Photoshop’a oldukça benzer yapıdaki bir uygulama olan Snapseed, Photoshop kullanan kişilerin rahatlıkla uyum sağlayabileceği bir program olma özelliğini taşıyor. Bununla birlikte uygulama içerisinde yer alan birbirinden farklı özellikler de programı daha kullanılabilir hale getiriyor.

ToolWiz Photos

Adobe Photoshop için bir diğer alternatif olan ToolWiz Photos en kullanışlı uygulamalarından biri. Özellikle fotoğrafçıların tercihi olan olan uygulama, sosyal medya da güzel fotoğraflar paylaşmak isteyenlerinde tercihi. Toolwiz Photos ile siz de daha fazla like alacağınız görseller yapabilirsiniz.

Multi-Layer Photo Editor

Çok popüler olmanaya Multi-Layet Photo Editor, az sayıdaki kullanıcısından olduğunca güzel geri dönüşleri almayı başaran bir uygulama. Bu yüzden de yakın gelecekte adını sık sık duyabileceğimiz bir uygulama olma özelliğini taşıyor. Fotoğraf düzenlemeyi basit ve eğlenceli bir hale getiren Multi-Layer, birçok farklı katman üzerinde fotoğraf oluşturulmasına izin veriyor.

Fotor Photo Editor

Fotoğraflarınız üzerinde eğlenceli şekillerde oynamalar yapmak, onları çok daha ilgi çekici bir hale getirmek istiyorsanız Fotor Photo Editor, aradığınız uygulama olacak. Onlarca farklı efekti içerisinde bulunduran uygulama ile mevcut fotoğrafınızın üzerinde birbirinden farklı değişiklikler yapabilir ve onları çok farklı hallere getirebilirsiniz.

Canva

Google Play Store içerisinde yer alan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden tasarım programlarının başında Canva bulunuyor. Fotoğraf düzenleme aracından, instagram hikayesi yaratma aracına birçok farklı özelliği içerisinde barındıran Canva, kolay kullanımı sayesinde de kullanıcıların ilk seçtiği uygulamalar arasında kendisine yer buluyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.