Zihinsel Yetersiz Çocuklar Vakfı’na ESET koruması

​​​​​​​ZİÇEV Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nı 2013’den bu yana ürünleriyle destekleyen ESET Türkiye, 2019’da bu katkısını yeniledi. Vakıf bünyesindeki bilgisayarlar, siber tehditlere karşı ESET yazılımlarıyla korunuyor.

Yayınlanma:
Zihinsel Yetersiz Çocuklar Vakfı’na ESET koruması

Ankara merkezli Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı, 1982 yılında kuruldu ancak vakfı kuran kişilerin öncü çalışmaları 1970 yılına kadar uzanıyor. Vakıf bu yönüyle 49 yıldır zihinsel engelli çocukların eğitimine yönelik eşsiz çabalar ortaya koyuyor. Süreç içinde faaliyetleri genişleyen vakıf, çalışma hayatının doğal uzantısı olarak artan oranda dijital cihazlar kullanmaya başladı.

Eğitime hizmet eden bu cihazların siber tehditlere karşı korunması gündeme geldi. Global bilgi güvenliği kuruluşu ESET’in ülke ofisi ESET Türkiye, bu çerçevede 2013 yılından bu yana ücretsiz olarak dijital güvenlik yazılımlarıyla ZİÇEV’e destek veriyor. ESET, 2019’da desteğini yeniledi.

ESET Endpoint Protection Advanced yazılımıyla korunuyor

Vakıf, ESET Endpoint Protection Advanced güvenlik yazılımıyla koruma altına alındı. Endpoint Protection Advanced, çok katmanlı koruma teknolojisiyle başta fidye yazılımları ya da hedefli saldırılar gibi kurumsal yapılara odaklanan dijital tehditleri engelliyor. ZİÇEV Genel Başkanı Ülay Karakoç ve vakıf yöneticileri ile ESET Türkiye Ankara Bayi Kanal Sorumlusu Dilek Zeran Çakır ve Ankara Teknik Müdürü Umut Can Ölmez, kurumsal lisansların yenilenmesi nedeniyle vakfın Ankara’daki merkezinde biraraya geldi.

ESET Türkiye Ankara Bayi Kanal Sorumlusu Dilek Zeran Çakır, ZİÇEV’in çalışmalarıyla toplumun hassas bir sıkıntısına çözüm sağlamaya odaklandığına dikkat çekti. Çakır, “Vakfın gösterdiği özverili ve istikrarlı çabanın aksamaması gerekiyor. Oysa dijital dünya, kurumsal işleyişi durdurabilecek pek çok zararlı yazılımla dolu. ESET olarak dijital tehditleri engelleyen yazılımlarımızla, vakfın dijital tarafta sorunsuz çalışabilmesine katkıda bulunmak istedik. 2013’den beri bu konuda katkı sağlamaktan mutluyuz” dedi. ZİÇEV Genel Başkanı Ülay Karakoç‘da ESET‘in desteğine teşekkür etti. Karakoç, “Vakıf bünyesinde kullandığımız bilgisayarların, günün koşulları içinde gelişen dijital tehditlere karşı korunması, işimizi aksatmadan sürdürebilmemiz açısından önem taşıyor. ESET, örnek bir sorumluluk anlayışıyla, dijital güvenliğimizin sağlanması için gerek duyduğumuz programları bizlere sunmaya devam ediyor“ diye konuştu. Ülay Karakoç, ESET Temsilcisi Dilek Zeran Çakır’a bir sertifika vererek teşekkür etti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.