İddialı 'aynasız' Canon EOS RP ile tanışın

İddialı 'aynasız' Canon EOS RP ile tanışın

Yayınlanma:
İddialı 'aynasız' Canon EOS RP ile tanışın

Canon, tecrübeli-amatörler için tasarladığı küçük, hafif ve pratik full-frame aynasız fotoğraf makinesi EOS RP’yi tanıttı.

Seyahat, manzara, portre fotoğrafçılığı ve video grafikerler için ideal bir makine olan EOS RP, dünyanın en hızlı otomatik odaklanma sistemi ile fotoğraf tutkunlarına etkileyici bir görüntü kalitesi ve kullanım kolaylığı sağlıyor. EOS RP, aynı zamanda fotoğrafçı ve video grafikerlerin Canon’un EF ve EF-S lens portföyünü keşfetmelerine ve lens seçeneklerinden faydalanmalarına olanak tanıyor. EOS RP’nin 26.2 MP’lik full frame CMOS sensörü, Canon’un en yeni DIGIC 8 işlemcisi ile birleştiğinde alan derinliği ve düşük ışıkta gerçekleştirilen çekim performansını dengeleyerek kullanıcısına iddiası yüksek bir tecrübe yaşatıyor.

Düşük ışıklı çekim ortamları için optimize edilen ve ISO 102.400 seviyesine kadar genişletilebilen ISO 40.000 kapasitesi, Dual Pixel CMOS AF sistemi ile fotoğrafçılara karanlık ortamlarda bile -5 EV seviyesine kadar çekim olanağı sağlıyor. Yüzden AF, Tek Noktalı AF, Genişletilmiş AF ve Bölge AF gibi diğer AF modları ile konuyu kesintisiz bir şekilde takip ederek istenilen aksiyonu daima kadrajda tutabilme imkânı yaratıyor. Son olarak Türkiye'de satışa çıkan Canon EOS RP fiyatı sadece gövde için yaklaşık 14 bin TL'den başlıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.