ESET ile Ayın Siber Güvenlik Tavsiyeleri – 21: Neden siber güvenlik yazılımı?

ESET sponsorluğunda her ay hazırlanan yazı dizisinin 21. bölümünde neden siber güvenlik yazılımı kullanmalıyız konusunu işleyeceğiz.

Yayınlanma:
ESET ile Ayın Siber Güvenlik Tavsiyeleri – 21: Neden siber güvenlik yazılımı?

ESET sponsorluğundaki yazı dizimizin bu bölümünde neden siber güvenlik yazılımı kullanmalıyız sorusunu çeşitli yanıtlar eşliğinde işleyeceğiz. Detayları sıralayacağız. Öncelikle bir teşekkür, ESET sponsorluğunda hazırladığımız ‘ESET ile Ayın Siber Güvenlik Tavsiyeleri’ yazı dizimiz artık bir ‘siber güvenlik fenomeni’ haline dönüştü. Her ay yaklaşık 4,5 bin kişi tarafından okunan toplam 20 adet makale kaleme aldık. Böylelikle siber güvenlik konusundaki tavsiyelerimizle hem farkındalığın artmasına hem de çok sayıda kullanıcı açısından daha güvenli bilgisayar ve mobil cihaz kullanımına katkı sağladık. Bu kapsamda yazılarımızı özveriyle hazırlamaya devam ediyoruz.

Şimdi gündemimizde neden siber güvenlik yazılımı kullanmalıyız sorusu var. Siber saldırganlar ve bite’lar tarafından tetiklenen siber saldırı dünyasında güvenliğin elden bırakılmaması kritik önem arz ediyor. Günümüzün belirleyici endişelerinden biri olan siber güvenlik için atılacak belli başlı adımların bazen çok kritik kullanıcı verilerinin bazense yüksek meblağalarda paranın korunmasında kilit rol üstlendiği görülüyor.

Siber güvenliğin sadece son kullanıcı nezdinde değil, köklü şirketler, hatta devlet politikalarında ciddi yer edinmekte olduğu günümüzde güvenlik, ekonomi ve temel hakları şekillendiren bütünün korunmasında siber güvenlik yazılım çözümlerinin öne çıktığı biliniyor. Bu bağlamda TeknolojiTuru.com olarak uzun yıllardır ESET çözümlerini destekliyoruz. ESET’in uçtan uca güvenlik argümanları, gerek küresel ölçekte gerekse ülkemizde yoğun ilgi görüyor. ESET 2019 yılı siber güvenlik çözümleri ile bilgisayarınızı yormadan, işlerinizi bölmeden güvenlik sağlıyorsunuz.

Zararlı yazılımlara karşı sizi uyaran, kripto para ve bankacılık işlemleriniz için güvenli bir platform sunan, hızlı ve proaktif bir çözüm vaat ediyor ESET. ESET 2019 yılı güvenlik çözümlerinden Smart Security Premium ile bilgisayar korsanlarının şifrelerinizi kötüye kullanmasını engelliyorsunuz. Güvenli bankacılık ve çevrimiçi alışveriş Çocuklarınızın rahatsız edici çevrimiçi içeriğe maruz kalmasını da önleyeceğinizi belirtelim. Kaybolması veya çalınması durumunda bilgisayarınızın yerini belirleyip takip ederek ve laptop’unuzun kamerası ile hırsızların kimliğini belirleyerek daha güvende oluyorsunuz.

Yavaşlama olmadan oynayın, çalışın, internette gezinin. Pil tasarruf moduyla prize takılı olmadan daha uzun süre çevrimiçi kalın ve rahatsız edici açılır pencereler olmadan keyifle oyun oynayın. Kurulumu, yenilemesi ve güncellemesi son derece kolay, tüm rutin görevler kolayca oluşturulacak şekilde tasarlanmış durumda. İsterseniz 150’den fazla ayrıntılı ayarla güvenlik profilinizin ince ayarlarını da yapabilirsiniz.

Bitmedi, kolaylıkla sıklıkla güncellenen siber güvenlik yazılımı, bu sayede güncel risklere karşı daima sizi güvende tutuyor. ESET'in 2019 ürünleriyle birlikte sunduğu Güvenlik Raporu özelliğine de kısaca değinelim; bu raporlar zet rapor, algılanan tehditler, engellenen web sayfaları, engellenen spam e-postaları, engellenen webcam erişimi istekleri ve daha fazlası hakkında bilgiler sunuyor. Adeta risk haritanızı sağlıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.