Japonya’da mini mini bir cep telefonu geliştirildi [47 gram]

Japonya’da mini mini bir cep telefonu geliştirildi [47 gram]

Yayınlanma:
Japonya’da mini mini bir cep telefonu geliştirildi [47 gram]

Japonya, cep telefonu piyasasında çok fazla yer etmedi. Oysa dünyada en kaliteli elektronik ürünleri üreten köklü bir deneyime sahip bir sanayi ülkesi olduğu herkesçe kabul ediliyor.

Sony birkaç modelle dünyada ses getirdiyse de iPhone ve tabi Samsung pastanın en büyük payını almaya devam ediyorlar. Japonya pazar ihtiyacının doygunluğa ulaşmadığını keşfetmiş olmalı ki; ikinci bir cep telefonu isteyen milyarlarca insan için mini bir cep telefonu üretti. NTT Docomo firması tarafından üretilen mini cep telefonunun adı KY-01L olarak belirlendi.

NTT Docomo firması KY-01L Teknik Özellikleri

Kağıt e-ekran teknolojisini kullanan bu model, 5.30 mm kalınlığa sahip olduğundan bazı çevrelerce kredi kartına benzetiliyor. Telefonu üreten firma Japon kökenli ve çok kaliteli ürünler üreten bir elektronik firma. Bu nedenle son derece sağlam bir telefon ürettiklerini belirtmek isteriz.

NTT Docomo firması KY-01L ağırlığı ise sadece 47 gram olarak tasarlandı. Küçücük bir telefon olan bu modelde ön-arka kameralar yok ve yeni bir program yüklenemiyor. Ancak kendine has internet tarayıcısı var. KY-01L isimli telefon 4G teknolojisin destekliyor. Telefonun siyah ekranında tarayıcı, mesaj bildirim özelliği, saat, rehber, takvim ve ayarlar menüsü yer alıyor.

Neden Bu Telefonu Alalım?

Üretici firma, ikinci ve belki de gizli bir telefonu olmasını isteyen pazarı hedef almış durumda. Öyle ki telefon bir banka kartı büyüklüğünde dizayn edilmiş. Kaliteli sesli görüşme kolaylığı ve diğer standart özellikleri barındırıyor.

NTT Docomo KY-01L Fiyatı Ne Kadar

Modelin fiyatı 1600 lira olarak belirlendi. Bu pazarın fiyata değil kullanışlı sağlam ve küçük bir modele daha çok öncelik vereceğini tahmin etmiş olan üretici firma, telefonu üretirken pahalı malzeme kullanmaktan kaçınmamış. Bir diğer sıra dışı özelliği tüm menünün siyah beyaz olması…

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.