Fallout 76 ‘turizmi desteklemek için’ kullanılacak [Resmi Bilgi]

Fallout 76 ‘turizmi desteklemek için’ kullanılacak [Resmi Bilgi]

Yayınlanma:
Fallout 76 ‘turizmi desteklemek için’ kullanılacak [Resmi Bilgi]

Birkaç gün içerisinde satışa sunulacak olan Fallout 76, nükleer kıyamet sonrasını konu edinen ‘Batı Virginia eyeletinde yaşam’ teması vaat ediyor. Adeta bir cehennemdeki yaşam mücadelesi demek daha doğru olabilir elbette. Xbox One, PS4 ve PC’ye gelecek olan yapım ilginç bir etki de yarattı.

ABD’de yaklaşık 2 milyon nüfuslu Batı Virginia eyaletinin tanıtımı ve turizm potansiyelinin artırılması fikrini doğurdu. Bu doğrultuda Batı Virginia turizm kurulu ve eyalet valise Jim Justice’ten açıklamalar geldi.

Büyük ilgi görmesi beklenen video oyununun desteklendiğini belirten vali ve kurul yöneticileri, böylelikle kapsamlı iş birliğinin duyurusunu da gerçekleştirmiş oldular. Yaratılan post- apokaliptik dünyanın eyalete turist çekilmesinde ne ölçüde rol oynayacağı bilinmez ama bu doğrultuda fuarlar düzenlenmesi, oyunun franchise çalışmalarının bu doğrultuda yapılması ve oyunla birlikte (dijital ve fiziksel) bir dizi ‘bölgeyi ziyareti teşvik edici’ promosyonun sunulması bekleniyor. Bu arada, Batı Virginia Turizm Kurulu özel bir Fallout 76 web sitesi kurdu bile.

Fallout76

Kaynak: DanOfGeek

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.