Aile boyu internet güvenliğinin tam zamanı!

ESET Internet Security, sizi her türlü çevrimiçi ve çevrimdışı tehdide karşı koruyor ve kötü amaçlı yazılımların diğer kullanıcılara yayılmasını önlüyor.

Yayınlanma:
Aile boyu internet güvenliğinin tam zamanı!

Tüm dünyada sayısız testten başarıyla geçmiş, LOCARD siber güvenlik zirvesinin daimi sponsoru ve siber güvenlik dendiğinde akla ilk gelen web platformları arasındaki TeknolojiTuru.com tarafından tavsiye edilen ESET Internet Security sahibi olmanın tam sırası.

Çok katmanlı güvenlik yazılımı ESET Internet Security şimdi 1 kullanıcı lisansı alındığında 3 kullanıcı lisansı geliyor. Özetle ‘aile boyu’ koruma sağlıyor. Lisanslı ESET Internet Security yazılımı sayesinde sistemleriniz (Windows bilgisayarlarınız), ‘lisanslı olmayan yazılım karakteristiği olan ‘olası risklerden’ uzak bir internet güvenliğine merhaba diyor. Hızlı, proaktif ve dengeli bir siber güvenlik yazılımı olan ESET Internet Security, aynı zamanda 6 taksit seçeneği ile edinilebiliyor. Böylelikle yazılım başına hem daha az ödeme fırsatı sunuluyor hem de taksit imkanı sağlanıyor.

Görsel: Shutterstock

Tam zamanı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen siber güvenlik yazılımları markalarından ESET’in efsanevi antivirüs teknolojisi ve uzun yıllara dayalı deneyimi ile benzersiz bir koruma sergileyen ESET Internet Security, birçok özelliği beraberinde getiriyor. Çok katmanlı güvenlik sizi her türlü çevrimiçi ve çevrimdışı tehdide karşı koruyor ve kötü amaçlı yazılımların diğer kullanıcılara yayılmasını önlüyor. Bilgisayarınızda yetkisiz erişim ve verilerinizin izniniz olmadan kullanımı gibi riskler ortadan kalkıyor. Çevrimiçi ödeme yaparken güvenli bir ek katman üzerinden işlem gerçekleştiriliyor. Web kameranız ve ev ağınız davetsiz misafirlerden korunuyor. Ayrıca akıllı cihazlarınız açıklar için taranıyor. Birçok başka özelliğe sahip olan yazılım, kolay kurulum, basit kullanım ve çalışırken sistemi yormama özellikleriyle de öne çıkmayı biliyor.

Sistem gereksinimleri

ESET Internet Security ürünü, Microsoft Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista ve Microsoft Windows Home Server 2011 kurulu her sistem üzerinde çalışıyor. İçeriğindeki Password Manager, ayrıca Android 2.3 ve üstü, Mac OS X 10.8 ve üstü ve iOS 7.0 üstünde de çalışıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.