Paranın satın alabileceği en iyi bilgisayar

Paranın satın alabileceği en iyi bilgisayar

Yayınlanma:
Paranın satın alabileceği en iyi bilgisayar

Bilgisayarın en güçlü yönlerinden biriside donanım konusunda aşırı geniş bir skalaya sahip olmasıdır. Bilgisayar marketinde, yüzlerce farklı şekil, büyüklük ve modellerde donanım bulunmaktadır. Korkmayın, biz buradayız. Piyasada bugün alabileceğin en performanslı bilgisayar parçaları için bilgiler vereceğiz.

İşlemci (CPU)

Bilgisayarın kalbi onun işlemcisidir. Piyasayı yerinden sallamış yeni AMD Ryzed Threadripper 2990WX neredeyse Intel’in 18 çekirdekli Core i9-7980XE amiral gemisinin 2 katı çekirdeğe sahip. Hem de birkaç yüz dolar daha ucuz! Intel’in çekirdekleri daha hızlı olabilir ama bu kadar çekirdek karşısında durabilir mi. Hiç sanmıyoruz…

  • AMD Ryzen Threadripper 2990WX

$1,749.00

Anakart (Motherboard)

Bu akıl almaz AMD işlemcisiyle birlikte şirketin bu işlemciye özel olarak geliştirdiği AMD X399 anakartını kullanmak kaçınılmaz olacaktır. AMD farkıyla 499$.

RAM

Intel’in X99 platformuyla ezber bozduğu hafıza kartını almamak mümkün değil. 128GB büyüklüğünde 3.20 MHz hız sağlayan efsanevi Corsair Dominator Platinum. Fiyatı mı? 1750$.

Ekran Kartı(GPU)

Ekran kartına geçtiğimizde ise şu anda tartışmasız tercih edilen Nvidia GeForce GTX 1080 Ti tercih edilecek. Fiyatı da gayet uygun. 670$. Fakat durun, eğer Eylül 20’ye kadar beklerseniz gelecek nesil GeForce RTX 2080Ti modelini alabilir ve yıllarca sürecek pişmanlıktan kurtulabilirsiniz. Bütün bu donanımı ihtiyaca göre SSD, Güç Kaynağı ve Ses kartlarıyla destekleyerek, bugün itibariyle paranın alabileceği en iyi sistemi kurmuş olacaksınız.

Kaynak: https://www.pcworld.com/article/3112726/computers/the-best-pc-hardware-you-can-buy-today.html

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.